Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei s-a luat după Dani Oțil. „E mișto! Eu am vrut de mult…”

Florin Ristei s-a luat după Dani Oțil. „E mișto! Eu am vrut de mult…”
Florin Ristei a intrat în lumea afacerilor și reușește să facă bani frumoși din investiția făcută în perioada pandemiei.

La început a crezut că va pierde tot ce a investit, dar în timp lucrurile s-au aranjat pentru Florin Ristei și e mândru de ce a făcut.

Florin Ristei s-a luat după Dani Oțil. „E mișto! Eu am vrut de mult…”

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Florin Ristei a mărturisit că este o persoană care nu aruncă cu banii. Dovadă stă investiția pe care a făcut-o în pandemie. E vorba de un restaurant situat în buricul Bucureștiului, pe care l-a deschis alături de doi prieteni. Când restricțiile erau în floare, pierderile au fost destul de mari, dar când restricțiile s-au relaxat, astrele s-au aliniat și pentru cântăreț. Mai ales că au început și petrecerile exclusiviste.

„Am zis măcar un pic… dacă nu se permitea și noaptea”

”Sunt acționar de restaurant. Am a treia parte. E mișto! Eu am vrut de mult… Am doi prieteni. Mi-au propus să facem asta. Nu se cântă acolo. E la ultimul etaj al magazinului București. E chiar la bulevard.

Se vede și Casa Poporului, Intercontinental. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021. Noi ne apucasem de el înainte de pandemie și ne-a prins cu el terminat. Am zis măcar un pic… dacă nu se permitea și noaptea. Am zis să înțeleagă lumea că acolo se și mănâncă. La început am făcut o poveste, un concept… n-am mers, evident. «Cartofi prăjiți aveți? Aaa, bine! Plec!».

„De când s-a dat drumul la pandemie… e măcel”

Am încercat ceva mai sofisticat, altfel. Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel! Am băgat acum că la 3 să plece toată lumea. La 3 se aprinde lumina, se oprește muzica.

Poți să mai stai să îți termini băutura cu muzică mai încet. Să stai după ultimul bețiv până la 6 dimineața… să tragă de o apă, numai, gata! Mie mi-a plăcut că în pandemie se opreau la 2 evenimentele. Eu zic că de la 22 la 3 este de ajuns”, s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre