Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei suferă în tăcere, fosta iubită își trăiește viața. Cu cine a apărut Naomi la Londra

Florin Ristei suferă în tăcere, fosta iubită își trăiește viața. Cu cine a apărut Naomi la Londra
Florin Ristei a rămas cu ochii în soare după ce fosta logodnică a decis să se întoarcă acasă. În timp ce artistul suferă enorm, Naomi Hedman se distrează pe cinste în club. Și nu singură.

Florin Ristei e trist și singur, după ce Naomi Hedman, fosta sa iubită a plecat și sunt slabe speranțe că cei doi se vor reuni. Mulatra pare că și-a revenit imediat, iar recent a apărut într-un club alături de alt bărbat și a postat și o fotografie. Să fie oare noul iubit? Cert e că Naomi afișează multă fericire alături de partenerul din poză.

Cine e bărbatul care se distrează alături de Naomi

The Flag Twins, ducii de Peckham

În fotografia postată de Naomi apare unul dintre gemenii britanici-ghanezi Kegin și Karlon Bonsu, cunoscuți ca și The Flag Twins, ducii de Peckham. Cei doi frați sunt DJ, conduc revista Mission Statement Magazine, o publicație bianuală pentru generația Z și publicul milenial, care publică articole despre artă, modă și cultură.

Aceștia au propria lor agenție de creație, au fost modele pentru brandul Gucci și au apărut în reality show-ul Peckham’s Finest de la ITV. De asemenea, fac parte din comitetul clubului londonez The Ned, fiind printre cei mai tineri. Gemenii sunt văzuți ca fiind pozitivi și foarte entuziasmați și energici. Pe fotografia postată  de Naomi a apărut și un scurt mesaj: „My fam”, adică familia mea.

Florin Ristei si Naomi
Gemenii britanici-ghanezi Kegin și Karlon Bonsu. Sursă foto: instagram

E posibil ca Naomi să se fi îndrăgostit de unul dintre gemeni, dar poate fi și începutul unei colaborări muzicale cu trupa The Flag Twins.

Cuplul Florin Ristei și Naomi Hedman sunt acum o amintire. Ea s-a reîntors în Anglia, el suferă și spune că o sună frecvent pentru că i se face dor de ea. Dar frumoasa mulatră nu pare că suferă deloc, din contră își trăiește viața la maxim. Naomi pare că se simte foarte bine, iar ce a lăsat în România e bun lăsat.

Florin Ristei a cerut-o în căsătorie în anul 2020

Cântărețul s-a îndrăgosit de Naomi Hedman din secunda în care a văzut-o pe scena de la X Factor, ea în calitate de concurentă, el în calitate de jurat. A rămas fascinat de frumusețea ei, iar relația a început mai repede decât s-ar fi așteptat cineva. Și pentru că atunci iubirea a fost reciprocă, Florin a cerut-o în căsătorie în 2020, iar Naomi a acceptat. Și nimeni nu s-ar fi gândit că o așa frumoasă poveste de iubire va fi sortită eșecului.

Florin Ristei si Naomi
Naomi pare că nu are nici o problemă după despărțirea de Florin Ristei

Florin Ristei a recunoscut despărțirea

O bună bucată de vreme, Ristei n-a vrut să comenteze absolut nimic despre relația sa, după ce cârcotașii au început să-și pună întrebări ca urmare a faptului că mulatra a șters de pe contul de socializare fotografiile cu el. A recunoscut recent în podcast-ul lui Speak că cei doi nu mai sunt un cuplu, pentru că Naomi s-a întorc acasă. Cei doi s-au rezumat să vorbească la telefon ori de câte ori au ocazia.

Florin Ristei si Naomi
Florin Ristei nu s-a gândit niciodată că o va pierde pe Naomi

„Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente, e nasol”.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar, de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat! Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente, e nasol. Dar ce să facem frate? Acum m-ai pus, acum o să o sun după ce terminăm aici. Că mi-e dor de ea!”, a mărturisit Florin Ristei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre