Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Salam din nou la Poliție. În spatele reținerii lui stă cineva: „Vor să însceneze. Vă rog să mă credeți”

Florin Salam din nou la Poliție. În spatele reținerii lui stă cineva: „Vor să însceneze. Vă rog să mă credeți”
După ce a fost reținut, Florin Salam s-a decis să spună adevărul. Nu poate lăsa să i se strice imaginea. Azi a fost din nou la Poliție, iar presa l-a așteptat la ieșire.

Florin Salam nu mai tace. Artistul a spus tot ce are pe suflet privind reținerea sa și a mărturisit că bănuiește că ar fi implicat chiar și impresarul său.

Florin Salam se află într-o situație neplăcută și nu-și dorește altceva decât să se termine odată toată povestea asta și să-și vadă de ce știe mai bine: să le cânte românilor. Doar că situația artistului nu e roz deloc în aceste momente, pentru că cei trei bărbați care au depus plângere împotriva lui nu vor deloc să facă pace cu manelistul, ci doar să-l vadă la închisoare.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Florin Salam crede că e posibil ca implicat în această poveste să fie chiar și impresarul său. Potrivit surselor, unul dintre reclamanți face parte din clanul Fluture, care are probleme cu legea.

„Vor să însceneze. Vă rog să mă credeți”

Cunoscut ca și regele manelelor, Florin Salam a spus că e posibil ca avansurile pentru care a fost reclamat să fi fost primite de impresarul său, iar acesta să nu-i fi spus nimic. „Vor să însceneze. Vă rog să mă credeți”, a spus artistul jurnaliștilor, în fața secției de Poliție.

Florin Salam spune cine e în spatele reținerii sale

Manelistul susține că în buzunarul lui n-a intrat nici un ban, iar când a vrut să restituie sumele, i s-a cerut și mai mult. Florin Salam e supărat mai ales pentru că a fost trădat de oamenii din jurul său și susține că „mărul stricat se află chiar printre apropiați”.

„Sună telefoane din alte părți, care n-au legătură cu ăștia”

Florin Salam susține că a primit telefoane de la persoane care „au vrut de trei ori mai mult”, dar lasă totul în seama avocatului, care va rezolva problema. Artistul e convins că sunt oameni din jurul său care „vor să însceneze”, pentru că „vor să mă țină departe de evenimente”.

„E ceva la mijloc în care vor să mă țină departe de evenimente. Eu am luat 100 și ceva de evenimente, ei vor să facă în așa fel încât eu să nu ajung la cântări. Domnii avocați trebuie să afle neapărat despre ce este vorba”, a declarat Florin Salam pentru România TV.

Cântărețul a fost reținut pe data de 14 martie, pentru 24 de ore, ca urmare a unor plângeri făcute pe numele său. El a fost acuzat că a încasat avans pentru anumite evenimente, la care nu a mai ajuns. Instanța i-a dat control judiciar pentru 60 de zile, iar Florin Salam trebuie să se prezinte la termene fixe la secția de Poliție.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre