Florin Salam, probleme mari cu sănătatea. A anulat toate concertele și a plecat la investigații în străinătate

Florin Salam, probleme mari cu sănătatea. A anulat toate concertele și a plecat la investigații în străinătate
Cu doar trei luni în urmă, Florin Salam le dădea fiori fanilor după ce s-a internat în spital. Situația de acum pare ceva mai gravă, pentru că artistul a lăsat totul baltă și a plecat să facă investigații peste hotare.

Florin Salam speră că medicii din străinătate vor reuși cu ajutorul investigațiilor să afle tot ce se întâmplă și să-i ofere tratamentul de care nevoie.

Betty Salam, fiica celui considerat regele manelelor, a declarat recent că tatăl său nu e bine cu sănătatea. Acesta e motivul pentru care a decis că trebuie să anuleze toate concertele și să plece din țară, pentru a cere ajutorul medicilor și a face toate investigațiile de care are nevoie.

Florin Salam le-a cerut organizatorilor să-i scrie pentru a le înapoia banii

Și Florin Salam le-a spus celor care îl iubesc că are probleme de sănătate, motiv pentru care a decis alături de toată echipa sa să spună stop pentru moment evenimentelor le care trebuia să cânte. De asemenea, el i-a rugat pe organizatori să-l contacteze, pentru că vrea să dea toți banii înapoi, care i-a primit pentru concerte. Fanii artistului sunt îngrijorați și au început să umple rețelele de socializare cu tot felul de mesaje de îmbărbătare.

Florin Salam și iubita lui fiică

„Nu este nimic grav, atâta timp cât este la o clinică înseamnă că nu se simte bine momentan”

Betty a precizat că nu e nimic grav, dar tatăl său are nevoie de o perioadă în care să se odihnească și să se recupereze, dar nu a precizat locul în care a plecat cântărețul. ”S-a dus să-și facă niște analize, nu pot să dau mai multe informații. Nu este în România, dar nu pot să dau mai multe detalii.

Nu este nimic grav, atâta timp cât este la o clinică înseamnă că nu se simte bine momentan, este foarte epuizat, obosit, trebuie să urmeze un tratament și cam atât”, a spus Betty Vișănescu, pentru Spynews. Florin Salam a mai fost internat și acum trei luni, când a stat în spital câteva zile.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre