Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Salam și-a lăsat nepotul baltă. De ce nu a mai apărut manelistul în finala X Factor

Florin Salam și-a lăsat nepotul baltă. De ce nu a mai apărut manelistul în finala X Factor
Adrian Petrache a pregătit un moment inedit pentru ultima ediție „X Factor!” sezonul 9, însă, pe ultima sută de metri, planurile s-au schimbat, Concurentul trebuia să fie pentru prima dată pe aceeași scenă cu unchiul lui, Florin Salam.

Adrian Petrache a cucerit juriul competiției cu timbrul său special și a ajuns până în finală. Artistul trebuia să se prezinte alături de unchiul său, Florin Salam, însă manelistul nu a mai apărut pe scena „X Factor!”.

Florin Salam nu a mai apărut alături de nepotul său pe scena „X Factor!”

Toți așteptau cu sufletul la gură să vadă reprezentația manelistului alături de Adrian Petrache, finalistul din echipa Loredanei Groza. Cu doar câteva minute înainte să intre pe scenă, Adrian și Loredana au intrat în panică în momentul în care și-au dat seama că Florin Salam nu a ajuns și că, cel mai probabil, nici nu va ajunge pe parcursul întregii seri.

Astfel, tânărul artist a fost nevoit să renunțe la momentul care se anunța a fi unul exploziv. Cel care l-a salvat pe concurent a fost Florin Ristei, care s-a oferit să cânte alături de el piesa pe care ar fi trebuit să o cânte cu unchiul său.

De ce nu a mai ajuns Florin Salam pe scena „X Factor!”

Se pare că motivul pentru care artistul nu ar fi ajuns să fie alături de Adrian Petrache ar fi unul medical, cel puțin asta a susținut nepotul său. Acesta s-ar fi simțit foarte rău la scurt timp după repetițiile care au avut loc în urmă cu o zi. Cu toate astea, jurații s-au arătat deranjați de lipsa manelistului, mai ales că i-a încurcat momentul lui Adrian.

Loredana a încercat să îl înțeleagă și să caute o scuză plauzibilă. Astfel, artista le-a spus colegilor săi jurați că acest lucru se putea întâmpla oricui și că s-ar fi putut îmbolnăvi de COVID. Cu siguranță manelistul va veni cu o declarație în acest sens și va desluși misterul legat de dispariția sa din această seară.

„Se putea îmbolnăvi de Covid sau de orice. Doamne ferește, nu poți să controlezi. Asta zic”, a declarat Loredana Groza

Andrada Precup a câștigat premiul de 50.000 de euro la X Factor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre