Simona Ionescu / Redactor Șef

Momentul întâlnirii cu alte civilizații se apropie. Flotă de OZN-uri filmată deasupra Oceanului Pacific

Momentul întâlnirii cu alte civilizații se apropie. Flotă de OZN-uri filmată deasupra Oceanului Pacific
Un pilotul susține că a surprins o serie de OZN-uri în timp ce zbura deasupra Oceanului Pacific. El a și realizat un scurt clip din cele 12 lumini care par să se rotească și să se miște cu viteză uluitoare.

Un pilot crede că filmat  o flotă de OZN-uri deasupra Oceanului Pacific. Lui i-au atras atenția o serie de lumini „ciudate” care părea să se miște și să se rotească. Bărbatul a reușit să surprindă câteva secunde de filmări video, iar în clip se văd trei rânduri de lumini – unele cu patru puncte și altele cu trei, scrie Mirror.

La un moment dat, punctul cel mai înalt se estompează și este înlocuit cu altul mai jos, apoi în cele din urmă par să dispară toate din vedere.

Unde se afla pilotul când au apărut OZN-urile

Pilotul a spus că zbura deasupra Oceanului Pacific în acel moment și că habar nu avea ce ar putea fi luminile – în afară de o flotă de OZN-uri care zbura în formație. În videoclip, pilotul poate fi auzit spunând: „Nu știu ce este asta. Este o ciudățenie. Este ceva care zboară”. Pilotul a distribuit apoi clipul, care a fost filmat la 39.000 de metri altitudine, pe rețelele de socializare. Foarte rapid, internauții și pasionații de extratereștri l-au lăudat ca fiind cel mai bun clip OZN pe care l-au văzut.

Dar unii nu erau atât de siguri și au subliniat că luminile ar putea fi rachete trase de la o navă de război. Oricare ar fi sursa luminilor sincronizate, aceasta rămâne în prezent un mister.

OZN-ul care a ajuns în vizorul ușii

Un alt bărbat a fost șocat după ce camera sa de la interfon a filmat un „OZN triunghiular” zburând deasupra casei sale. Filmarea arată un trio de lumini care se mișcă încet pe cer. Matt Doughty, în vârstă de 43 de ani, se uita la televizor cu prietenul său Kevin Barritt luna trecută, când telefonul său a sunat cu o notificare de la soneria sa inteligentă, avertizând că era ceva în fața ușii lui.

Apoi a redat filmările capturate și a fost uimit în timp ce a urmărit scena ciudată care se desfășura. Un obiect zburător neidentificat era surprins alunecând pe cer, cu trei lumini strălucitoare care luminau în întuneric.

Managerul de logistică Matt l-a sunat apoi pe tatăl său, pasionat de aviație, care a verificat cu un instrument de urmărire a zborurilor online și a susținut că „nu exista deloc trafic de avion” pe cer, în zona respectivă. Din acel moment, Matt spune că a rămas să se întrebe dacă ar putea fi vorba de viață extraterestră.

Sursa foto: captură Twitter

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre