Simona Ionescu / Redactor Șef

Fobia lui Jador de care n-a știut nimeni până acum. De ce îi e frică de femei

Fobia lui Jador de care n-a știut nimeni până acum. De ce îi e frică de femei
E simpatic, șarmant, talentat și a reușit să se impună în topul celor mai iubiți cântăreți ai României. Jador are însă o fobie de care n-a povestit nimănui până acum.

Invitat în podcast-ul Ilincăi Vandici, Jador a povestit de fobia care nu-i dă pace, dar și de ce are o problemă cu doamnele și domnișoarele.

La prima vedere, lui Jador nu-i lipsește nimic, pentru că a fost binecuvântat de Dumnezeu cu multe daruri. E norocos, are talent cu carul, învârte banii cu lopata, iar femeile roiesc în jurul lui. Și, totuși, cântărețul are frământările și regretele lui și n-a avut dintotdeauna o viață ușoară ca acum.

A fost olimpic la matematică, nu pentru că i-a plăcut, ci „pentru că i s-a părut ușoară, pentru că e o știință exactă. Am fost la trei olimpiade, am fost un pic tocilar, deși nu mi-am făcut niciodată temele. Nu pentru că nu-mi plăcea, ci pentru că nu aveam timp. De când am putut să-i duc prima cană cu apă tatălui meu, de atunci muncesc. Și muzică fac de când am început să conștientizez viața. Primii bani i-am primit când mergeam cu tataia la evenimente, era zece lei ziua de muncă atunci. Și nu erau microfoane pe acea vreme”.

„Din primii bani mi-am cumpărat banane, îmi plăceau mult”

I-a fost greu, dar niciodată nu s-a plâns și își amintește că din primii bani câștigați și-a cumpărat „șosete, chiloți și cred că și banane, pentru că-mi plăceau foarte mult. Aveam livadă, peri… am avut o copilărie ca a lui Ion Creangă, cu venitul în fundul gol de la lac, pentru că-mi luase unchiul meu hainele”. E fericit pentru tot ce a realizat până acum, dar are o tristețe în suflet. „Nu găsesc o fată care să-mi fie familie. Problema cred că e la mine.

Jador, mai sincer ca niciodată în podcast-ul Ilincăi Vandici

Nu ofer timp decât muzicii, nu am pentru nimic altceva, e singurul lucru real care-mi aduce fericire. Lângă o femeie am simțit o fericire temporară, până când intervine o luptă cine pe cine supune, cine pe cine iubește mai mult. Eu vreau doar pace. Noi oamenii suntem jumătăți. Mie îmi plac lucrurile exacte și cred că Dumnezeu e cel mai real lucru din lume. Femeile sunt periculoase, mi-e frică de ele”, a mărturisit cântărețul.

„Iubesc oamenii, doar că nu prea am parte de ei”

Jador spune că iubește mult oamenii, „doar că nu prea am parte de ei. Stau singur într-o casă, mă duc la concerte, dar asta e viața mea, dar îmi displace că sunt cam singuratic. Sunt fericit că-l am pe Dumnezeu lângă mine, El gestionează tot ce am eu, tot ce am s-a întâmplat. E o comunicare indirectă”, spune artistul. Jador e conștient de calitățile sale pe care spune că le-a învățat de la tatăl său, însă își recunoaște și defectele. „Reacționez la impuls, vorbesc urât, înjur uneori.

Când mă enervez, nu mă pot controla și nu-mi place asta. Lucrez să schimb asta”, a mărturisit cântărețul, care a spus un lucru pe care nu l-a știut nimeni niciodată. „Am fobie să ies printre oameni. Nu știu, mi-e frică, la concerte nu am probleme. Pe stradă. Ar trebui să am spațiul meu să merg să cumpăr o pâine. Uite, de exemplu, vreau să-mi iau o pereche de pantaloni rupți, că toată lumea îmi spune. Nu pot să fiu normal, îmi lipsește normalitatea”, spune Jador.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre