Simona Ionescu / Redactor Șef

Fondatoarea Găștii Zurli, mesaj pentru părinții din România. Vorbește și de planurile de viitor ale trupei

Fondatoarea Găștii Zurli, mesaj pentru părinții din România. Vorbește și de planurile de viitor ale trupei
Chiar dacă a rămas fără cei mai importanți membri ai Găștii Zurli, fondatoarea Mirela Retegan spune că nu se lasă. Iată ce planuri are pentru viitor.

Mirela Retegan susține că plecare lui Vero Căliman, alias fetița Zurli, dar și a lui Răzvan Marina și Lulu Varodi a fost legată de viața lor personală, deși aceștia au spus cu totul altceva. Fondatoarea Găștii Zurli a vorbit despre planurile de viitor într-un mesaj pe contul de socializare.

„O să continuăm să facem asta cu orice preț”

„Când am creat Fetița Zurli, am pus în aluatul ei cele mai frumoase ingrediente din viața mea de părinte. Am știut că din el se va naște un personaj nemuritor care o să schimbe vieți, iar viitorul mi-a dat dreptate.

Au venit unul după altul Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună, Mulțumesc, Vrăjimăturica și toate celelalte personaje atât de iubite, care au colorat copilării și au făcut să cânte și să danseze oameni mici și oameni mari.  (…) Am desenat căsuțe mici și am dăruit milioane de pupici de noapte bună. Și o să continuăm să facem asta, cu orice preț, sub orice formă”, a spus Mirela Retegan.

„E treaba noastră, a oamenilor mari, să păstrăm magia”

Gașca Zurli, planuri de viitor

Mirela Retegan susține că fetița Zurli va cânta „din înregistrări” și va citi „din cărțile de povești” și în continuare. „Fetița Zurli e nemuritoare. O să continue să cânte în înregistrări, să ne citească din cărțile de povești și să ne invite la joacă din raftul cu jocuri și jucării. La fel cum o să facă mereu toate personajele create de mine în ultimii 20 de ani și care vor rămâne să bucure noi și noi generații de copii. E treaba noastră, a oamenilor mari, să păstrăm magia și să avem grijă de sufletele și emoțiile celor mici”, a declarat vedeta.

Va apare un nou personaj: „IniMioara- doctorița copiilor”

Mirela Retegan i-a rugat pe părinți să nu „strice povestea. Nu le spuneți lucruri în felul în care o faceți cu colega de la birou. Un copil nu are nevoie să știe că Moș Crăciun e actorul îmbrăcat într-un costum. El are nevoie să creadă în poveste”. Fondatoarea Găștii Zurli e de neclintit și spune că trupa va merge mai departe „fie că umplem lumea de mascote Zurli, fie că vă provocăm pe toți la noi și noi proiecte”.

„ Din 311, în 17 ani am ajuns doar în 40”

„După filmul artistic Superpietonii Zurli, pregătim o serie de desene animate, un personaj nou „IniMioara- doctorița copiilor” și o provocare imensă: vrem să ducem veselia și bucuria Zurli, în toate orașele din România. Din 311, în 17 ani am ajuns doar în 40. Vrem să ajungem și în Rovinari, Sighetul Marmației, Mizil sau Sânnicolau Mare”, a povestit Mirela Retegan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre