Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta colegă a lui Dani Oțil a dat vestea cea mare. A ales data nunții, dar nu vrea rochie de mireasă

Fosta colegă a lui Dani Oțil a dat vestea cea mare. A ales data nunții, dar nu vrea rochie de mireasă
A făcut o echipă nemaipomenită cu Răzvan și Dani și i-a fascinat pe toți cu formele ei. Flavia Mihășan face acum pasul cel mare.

Flavia Mihășan, frumoasa dansatoare de la Neatza cu Răzvan și Dani a devenit mămică de doi copii și acum va fi mireasă.

Fosta colegă a lui Dani Oțil a dat vestea cea mare. A ales data nunții, dar nu vrea rochie de mireasă

De patru ani, una dintre cele mai frumoase vecine de la Neatza cu Răzvan și Dani formează un cuplu frumos cu iubitul ei, coregraful Marius Moldovan. Cei doi sunt părinții a doi băieți frumoși, Carol și Tudor și au considerat că a venit momentul să facă și pasul cel mare.

Așa că fosta vedetă de la Antena 1 a a povestit despre cel mai frumos moment din viața ei, când va îmbrăca rochia de mireasă. Cei doi iubiți spun că își doresc ca evenimentul să fie unul restrâns și să-i aibă alături pe cei mai dragi oameni.

 

„Nu știu dacă vom face nuntă, probabil va fi ceva super simplu, restrâns”

„Nu am fost niciodată mare fan al acestui eveniment ( n.r. nunta). Fiind pe scenă de copil, am îmbrăcat foarte multe rochii, știu că îmi vin bine, știu cum arăt și cu voal, la un moment dat aveam într-un spectacol de jucat o prințesă care urca pe un cal. Nu știu dacă vom face nuntă, probabil va fi ceva super simplu, restrâns și, cel mai probabil, fără acea rochie pe care o visează toate fetele, nu m-am visat niciodată mireasă”, a declarat Flavia pentru Playtech.

Fericită că are lângă ea un asemenea bărbat

Flavia e mulțumită și extrem de norocoasă că tatăl băieților este la fel de implicat ca și ea în creșterea copiilor. „Suntem amândoi foarte implicați, în egală măsură și spun asta fără să exagerez cu absolut nimic. Probabil că, dacă Marius nu ar fi fost atât de implicat, nici nu m-aș fi aruncat atât de repede la cel de-al doilea copil.

Ni i-am dorit pe amândoi în egală măsură, ne-am dorit doi băieți și îi avem. E super solicitant, pentru că amândoi sunt mici. Va fi la un moment dat și nunta, poate la anul. Suntem împreună de 4 ani, avem deja doi copii, am făcut totul pe repede înainte ca să știm că am terminat cu asta. Carol și Tudor poartă numele lui Marius, pentru că și eu va urma să port numele lui”, a declarat fosta asistentă TV.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre