Fosta iubită a lui Cătălin Bordea, concurent la Chefi la cuțite. Sezonul 16 se anunță incendiar!

Sezonul 16 al emisiunii Chefi la cuțite se anunță plin de noutăți și emoții intense. Filmările au început într-un loc care le-a adus celor patru jurați o energie aparte: Piața Obor din București.
A fost o surpriză plăcută pentru cei patru bucătari simpatici, care au fost întâmpinați de mulți susținători, sezonul 16 urmând să fie o „rețetă spectaculoasă, cu multe noutăți la pachet”. Cei patru chefi, fiecare cu un parcurs impresionant în gastronomie, au împărtășit reacțiile lor la debutul filmărilor, subliniind entuziasmul și energia unică aduse de acest nou sezon.
„A fost o surpriză totală pentru mine. Un început fantastic al sezonului 16: chiar în mijlocul Pieței Obor! M-am bucurat enorm să văd atâta lume alături de noi și să simt atâta susținere și iubire venind din partea oamenilor.
Nu știu ce urmează, unde vom filma în continuare, descopăr asta odată cu ceilalți jurați, iar asta dă întregului show un vibe și niște emoții extraordinare”, a declarat chef Richar Abou Zaki.
La rândul său, chef Orlando Zaharia s-a bucurat de un început de sezon cu totul altfel și anunță că filmările vor avea loc și în afara Bucureștiului.
„Este un început de sezon cu totul altfel. Iar acum am mai multe emoții decât aveam de obicei, pentru că nu știu ce ne așteaptă. Am înțeles că vom pleca din București, așa că trebuie să-mi anunț familia și echipa de la restaurant că plec.
Însă eu îmbrățisez cu totul această surpriză, pentru că realizez faptul că show-ul culinar își continuă în forță noul drum, cu o nouă perspectivă.
Iar acest început este cu atât mai emoționant pentru mine cu cât ne pune față-n față cu energia oamenilor din jur, acea energie de care avem nevoie pentru a duce mai departe schimbarea percepției asupra bucătăriei, pe care o facem în acest show”, s-a destăinuit bucătarul.
Emoționat de atmosfera vibrantă a fost și chef Alexandru Sautner, care conduce lanțul de gelaterii Gioelia. „Ne-am trezit pur și simplu în mijlocul pieței – și vă mărturisesc că am început filmările cu un vibe senzațional. Am avut și o galerie de susținători aici, în spate. Așa că eu am intrat în prima luptă pentru amuletă a sezonului 16 dorindu-mi să câștig pentru ei, pentru acești susținători”, a spus chef Sautner.
La rândul său, chef Ștefan Popescu, cunoscut pentru parcursul său rapid în topul bucătarilor din România, este nerăbdător să vadă ce va urma: „Sezonul 16 a început de-a dreptul uluitor pentru mine. Nu mi-a venit să cred când am auzit că mergem în Piața Obor. Este un alt ritm și sunt multe noutăți aduse de filmările în afara platoului. Abia aștept să văd ce urmează!”
Alina Oprea, fosta iubită a lui Cătălin Bordea, o brunetă focoasă din Constanța cu afaceri în domeniul Horeca și pasionată de fitness, a acceptat provocarea de a participa la un show culinar, decisă mai mult ca niciodată să le demonstreze juraților cât poate să fie de talentată. Alina spune că cei care au împins-o de la spate au fost prietenii.
„Abia aștept să începem filmările! Sincer, este un vis devenit realitate. Prietenii mei au fost mereu cei care m-au împins de la spate: „Trebuie să te vadă toată lumea! Ai talent!”. Așa că, aici sunt, gata să-mi testez abilitățile, să învăț de la cei mai buni și, cine știe, poate să impresionez.
Și cel mai important, lângă mine a fost cea mai bună prietenă a mea, Cezara, care m-a susținut dintotdeauna. Fără ea, sincer, nu aș fi ajuns aici. Am avut niște peripeții nebune în drum spre filmări, dar ea a fost stâlpul meu de sprijin. Și chiar dacă a fost o aventură, totul a decurs fix așa cum trebuia. Rămâneți aproape, aventura abia începe!”, a declarat Alina pentru Cancan.
Citiți și:
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook