Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta noră a lui Adrian Minune spune motivul real al despărțirii de fiul manelistului. În 2025 ar fi fost nunta

Fosta noră a lui Adrian Minune spune motivul real al despărțirii de fiul manelistului. În 2025 ar fi fost nunta
Când toată lumea aștepta să o ducă în fața altarului, s-a aflat că băiatul lui Adrian Minune și iubita sa s-au despărțit. Andreea Loga spune acum motivul pentru care au ales să meargă pe drumuri diferite.

După anunțul lui Karmen Minune despre divorțul de soțul său, s-a aflat că și băiatul lui Adrian Minune s-a despărțit de iubita sa, deși nunta celor doi trebuia să aibă loc anul viitor. Tânăra a spus tot ce nu s-a știut până acum.

Adrian Minune Jr. și iubita lui s-au despărțit la scurt timp după nunta Adrianei Simionescu

Adrian Minune Jr și iubita lui, la nunta Adrianei Simionescu

Când s-au cunoscut s-au îndrăgostit pe loc și au crezut că toată lumea e a lor. Adrian Minune Jr. a cerut-o și în căsătorie pe aleasa inimii sale, dar când toată lumea aștepta nunta, cei doi s-au despărțit.

Andreea a mărturisit că s-a separat de iubitul său la scurt timp după nunta Adrianei Simionescu, fiica cea mică a manelistului. „N-am vorbit în public despre asta, un singur lucru m-a deranjat. Faptul că au ieșit niște vorbe și oamenii au început să comenteze pe TikTok, că ar fi existat infidelitate din partea mea.

Nu acesta a fost motivul, pentru că nu vreau să am o reclamă proastă. A fost altceva la noi. Totul a pornit probabil de la un cont fals și s-a ajuns să scrie și în ziarele din orașul meu, Târgu Jiu, că am fost infidelă”, a declarat tânăra.

„Suntem foarte diferiți, noi nu am avut timp să fim iubit și iubită”

Bruneta susține că la scurt timp după ce au început relația care a durat nouă luni s-au și mutat împreună. „După o lună și jumătate mi-a dat inelul de logodnă și m-a cerut de nevastă. Nunta ar fi fost anul viitor”, spune aceasta. Ce s-a întâmplat atunci cu cei doi?

„Suntem foarte diferiți, noi nu am avut timp să fim iubit și iubită. Noi ne-am văzut o singură dată, 20 de minute, el mi-a spus că vrea să mă cunoască părinții lui.

Am plecat la Târgu Jiu și a doua oară când am venit în București, am fost la el acasă și acolo am rămas. A fost ceva deosebit, niște sentimente puternice la mijloc”, a precizat fata.

„M-au considerat copilul lor”

De ce s-au despărțit Adrian Minune Jr și iubita lui

Aceasta spune că a stat în casă cu Adrian Minune și Cati, soția lui și s-au înțeles foarte bine. „Eu m-am integrat foarte bine în familia lor, m-au considerat ca fiind copilul lor, nu am nimic rău de spus.

Ne-am despărțit ca doi oameni normali, fără ceartă, fără scandal. (…) El era persoană publică, eu poate mai eram geloasă, nu eram obișnuită cu viața asta destul de complicată.

În marea parte eram singură, dormeam singură, el era plecat toată ziua, chiar și mai multe zile. (…) Părinții noștri se înțelegeau bine, iar eu am avut multe de învățat de la familia lui”, a declarat tânăra la emisiunea lui Dan Capatos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre