Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, în stare critică la spital

Fosta soție a lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, în stare critică la spital
Modelul internațional a fost internat în stare critică la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București.

Fosta soție a lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, este una dintre cele mai frumoase femei din România. Celebru model internațional, aceasta a fost internată cu COVID-19 și se află în stare critică. Potrivit informațiilor obținute de  Playtech.ro, tânăra  este ajutată de aparate pentru a putea respira normal. Medicii fac tot posibilul pentru a grăbi însănătoșirea vedetei.

A ajuns aici după ce criza sanitară izbucnită în urmă cu doi ani i-a afectat serios cariera. Ea nu a mai putut să călătorească și a pierdut multe contracte. ,Am pierdut foarte multe opțiuni pentru că nu am putut călători. De obicei, majoritatea, nu toate, dar majoritatea opțiunilor vin de pe o zi pe alta, last minute. Și atunci, fiind foarte multe restricții, pentru că trebuie să te testezi, să aștepți rezultatul, să călătorești, să stai și în carantină, e foarte complicat”, a spus Alice Peneacă, în emisiunea ‘La Măruță’.

Alice Peneacă a fost, doi ani, doamna Păunescu

Alice Peneacă a fost soția lui Bobby Păunescu timp de doi ani, între 2015 și 2017. Cei doi au decis să se separe, de comun acord, după cum a subliniat modelul.

,,A fost de comun acord despărţirea de Bobby şi nu am avea de ce să aruncăm cu noroi unul în celalalt. Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din pacate nu s-a finalizat cum am fi dorit. Sunt foarte iertătoare de fel. Cât despre ce s-a tot vorbit vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât”, a declarat, în trecut, Alice Peneacă, pentru „Agentia VIP”.

Peneacă s-a apucat de modelling în adolescență, după 10 ani de balet. Frumusețea și corpul bine conturat au propulsat-o rapid în carieră pe podiumurile internaționale. Ea a apărut în cele mai cunoscute reviste din întreaga lume și colaborează cu mărci celebre de modă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre