Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Bordea e încolțită. Alte detalii importante despre relația cu Spike. „Hai puțin printre pământeni”

Fosta soție a lui Bordea e încolțită. Alte detalii importante despre relația cu Spike. „Hai puțin printre pământeni”
Livia Eftimie e din ce în ce mai mult pusă la colț. După destăinuirile brunetei de pe contul de socializare, fosta iubită a lui Spike și fosta ei prietenă, Teodora Nedelcu, pune punctul pe I.

Comediantul Teodora Nedelcu, fosta iubită a lui Spike, colega lui Cătălin Bordea, a vrut să iasă adevărul la lumină. Bruneta a spus totul despre începuturile relației Liviei cu rapper-ul.

A încercat Livia să le înlăture pe iubitele lui Spike?

Înainte ca Livia să înceapă o relație cu Spike, acesta a fost iubitul unei tinere pe nume Simona. În acea perioadă, Bordea era prieten cu rapper-ul, iar Livia se afla în aceeași relație cu Simona. După ce Spike și iubita s-au despărțit, în peisaj a apărut o nouă iubită a acestuia, nimeni alta decât Teodora Nedelcu și ea, comediant.

Livia și Teodora erau bune prietene, dar în momentul în care fosta soție a lui Bordea a intrat în relație cu Spike, a încetat și legătura cu Teodora. Acum, aceasta a vrut să facă lumină și și-a spus punctul de vedere, contrazicând tot ce a spus Livia. Teodora spune că a încercat să-i fie alături Liviei în perioada căsniciei cu Bordea, dar multă vreme nu a înțeles de ce aceasta o îndepărta. Gelozia Liviei era de vină…

„Dragă Livia, nu te-a lăsat nimeni singură”

Teodora Nedelcu spune adevărul despre relația Liviei cu Spike

„După o prietenie închegată, cu conversații de dimineață până seara, cu ieșiri la cafea, cu discuții la club până la 6 dimineața, apoi, brusc, ai tăiat tot. «E de la mine» mi-ai spus. Era ziua când ți-am spus ca am început să mă văd cu Paul ca apoi să urmeze un an în care m-am rugat de tine să mai fim prietene, am căutat răspunsuri peste tot.

L-am întrebat şi pe actualul tău iubit, «ce se întâmplă, de ce nu mai vorbeşte Livia cu mine?». «Păi nu mai vorbeşte ca e prietenă cu Simona şi nu-i convine ca te vezi acum cu mine». Am crezut, era plauzibil, doar erați prietene super bune”, și-a început Teodora mesajul.

„Tu știi de la cine știam eu că urmează să divorțezi? De la Paul!”

Teodora i-a dat o „palmă” grea Liviei, punctând faptul că Spike a fost cel care i-a spus că va divorța de Bordea, iar acest lucru s-a întâmplat în februarie anul trecut. „Nu, tu n-aveai nicio treabă cu Paul până în septembrie 2023, dar voi vă făcuserăți toate planurile în mai 2023, la Beach, please!

De unde știu? De la actualul tău iubit, care a mers să cânte acolo şi a zis că se întoarce în seara aia. Și s-a întors după patru zile, și tu la fel, cu propunerea de divorţ în mână. Iar el a zis ca nu ne mai putem vedea.

„Nu vroiam să cred că ai fi în stare de asta pentru Simona”

Livia Eftimie, geloasă pe iubitele lui Spike?

De ce?? Pentru că urma să lupte pentru iubirea vieții lui??? Cine era?? Urma să aflu două săptămâni mai târziu. Și cu toate astea ți-am scris în august să îți spun ca vreau să fim prietene din nou. Și mi-ai povestit ca nu mai poți cu singurătatea şi am zis că sunt acolo pentru tine, deși nu erai singură.

Nu voiam să cred ca ai fi în stare de asta pentru Simona, mă aşteptam să îţi pese măcar de ea, nu de mine, în general oamenilor nu le pasă de mine”, a povestit Teodora Nedelcu, în online.

„Mulțumesc pentru sfatul de a lăsa iubirea și să găsesc un bărbat cu bani”

Nu în ultimul rând, Teodora susține că Livia a îndemnat-o să caute un bărbat cu bani, care să o ajute și să mai lase… iubirea. „Nu am zis nimic până acum pentru ca, deşi ai făcut un r**** atât de mare, fuseseră anii ǎia buni de prietenie, dar nu mai e cazul.

Cum te aştepţi, Livia, să te sun să ieşim la cafea după ce ai făcut asta??!! Ce vrei să vorbim, Livia, la cafea, despre cum gestionam eu certurile cu el?? Hai puțin printre pământeni şi gândește rațional. Cum!?? P.S: mulțumesc pentru sfatul de a lăsa iubirea și să găsesc un bărbat cu bani, așa cum îi găsești tu”, susține bruneta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre