Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Bordea, despre sacrificiile bunicului. „El mânca numai…”

Cătălin Bordea, despre sacrificiile bunicului. „El mânca numai…”
Divorțul de cea pe care a crezut-o jumătatea lui, apoi moartea mamei l-a zguduit pe Cătălin Bordea. Dar știe că are întotdeauna în bunica cel mai mare sprijin. Amintiri și despre cel mai bun bunic.

Chiar dacă pe alții îi face să râdă cu gura până la urechi, Cătălin Bordea suferă enorm după pierderea bunicului său care l-a crescut și a făcut sacrificii pentru ca nepotului să nu-i lipsească nimic.

„El mânca numai zgârci și nouă ne dădea doar carnea”

Cătălin Bordea și bunica
Cătălin Bordea și Aspazia, cea mai bună bunică

În ceea ce o privește pe bunica Aspazia, aceasta a fost și va rămâne mereu îngerul său. Comediantul nu poate uita niciodată cum l-a crescut bunicul și ce sacrificii a făcut pentru ca el să crească sănătos.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei.

Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. (…) Tataia, de fiecare dată, când ne dădea mamaia carnea, el lua zâgrciul. El mânca numai zgârci și nouă ne dădea doar carnea. Pentru mine, bunică-miu înseamnă acasă”, a povestit Bordea cu ceva timp în urmă.

Paștele, alături de bunica, după 12 ani

Bordea a făcut Paștele acasă, la bunica

În toată perioada cât a fost căsătorit, Bordea n-a ajuns de Paște la bunica. A făcut-o anul acesta, realizând încă odată că nicăieri nu e mai bine ca acasă. „De Paște mă duc la bunica mea. Nu am mai fost de 12 ani de sărbători la ea, pentru că am fost un pic reținut cu altă familie”, a declarat Cătălin Bordea.

De altfel, pe contul de socializare a postat câteva fotografii, cu un mesaj în stilu-i caracteristic: „Înapoi la semițărat”, a scris el în descrierea unor poze. Așa cum s-a și așteptat, bunica l-a tras și acum de urechi: „Critică constructivă de la Aspazia pe bază de insulte nevinovate, V33 și înăcreală cu zer de oaie. Vis!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre