Simona Ionescu / Redactor Șef

Botez de cinci stele pentru nepoțica lui Sorin Ovidiu Vântu. Ce a făcut bunicul Adrian Enache și cum a arătat tortul

Botez de cinci stele pentru nepoțica lui Sorin Ovidiu Vântu. Ce a făcut bunicul Adrian Enache și cum a arătat tortul
3 martie va rămâne o zi specială în sufletul lui Sorin Ovidiu Vântu și Adrian Enache. Nepoțica lor a intrat în rândul creștinilor.

Sărbătoare mare în familia lui Adrian Enache și a lui Sorin Ovidiu Vântu. Diana Enache și Ionuț Vântu și-au creștinat fetița, pe Maria Ilinca. Un moment emoționant care nu va fi uitată niciodată.

Ce ținută a ales Diana Enache

Pentru un asemenea moment, Diana Enache a ales o rochie superbă, albă, cu un umăr descoperit și pene în partea de sus, în care pur și simplu a strălucit. Proaspăta mămică a ales un machiaj de seară, iar părul l-a avut prins într-un coc. Și pentru a se asorta cu artista, micuța Maria Ilinca a fost ca un îngeraș într-o rochiță albă, tot cu pene, iar toți cei prezenți au fost fascinați de frumusețea fetiței. Nici tăticul Ionuț nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat un costum elegant, asortat cu o cămașă albă și cravată.

botez vantu si enache
Distracție pe cinste la botezul nepoatei lui Adrian Enache. Sursă foto: libertatea

Bunicul și mama au cânta la botezul micuței

Chiar dacă au avut invitați cântăreți de renume din România, nici bunicul Adrian Enache, nici mămica Diana n-au putut să nu cânte la botezul micuței, spre marea bucurie a celor prezenți. Prezent la eveniment alături de soția și fiica sa, Aurelian Temișan n-a stat o clipă pe scaun și a interpretat, la rândul său, câteva melodii.

botez vantu si enache
Micuța Maria Ilinca a avut un tort deosebit

Printre invitați s-a numărat și fosta glorie a fotbalului românesc Marius Lăcătuș

Mai mult, Aurelian Temișan a postat și un mesaj pe contul de socializare, un mesaj pentru nepoțica lui Enache și SOV. „Momente de fericire. Azi a fost creștinată Maria Ilinca, fata Dianei, nepoata lui Adrian Enache. Fericire multă îi dorim și sănătate, să poată duce tot frumosul din jurul ei”, au fost cuvintele lui Aurelian Temișan.

Printre invitați s-a numărat și fosta glorie a fotbalului românesc Marius Lăcătuș, dar și creatoarea de modă Maria Cocarcea. Cu totul deosebit a fost tortul micuței, alb, din trei etaje, care a avut în vârf două păpuși, reprezentându-i, probabil pe Diana și Ionuț. Aranjamentele florale au fost la rândul lor, deosebite, din flori roz, lila și alb.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre