Simona Ionescu / Redactor Șef

Iuliana Marciuc, despre momentul în care a avut de ales: Adrian Enache sau iubitul grec

Iuliana Marciuc, despre momentul în care a avut de ales: Adrian Enache sau iubitul grec
Pe Iuliana Marciuc o știe toată România. Elegantă, cu acel vino-ncoa, prezentatoarea s-a făcut remarcată, dar cu greu a putut cineva să afle ce ascunde în sufletul său. Iubita lui Adrian Enache a făcut-o însă, invitată în emisiunea lui Denise Rifai.

Iuliana Marciuc a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre mariajul cu Remus Posea, iubirea pentru Adrian Enache, dar și iubitul grec. Dezvăluiri fără perdea.

S-a îndrăgostit de Adrian Enache din prima clipă în care l-a văzut, deși era soția afaceristului Remus Posea și o perioadă a trăit o viață paralelă. Cântărețul era, la rândul său, căsătorit, iar viața de amantă nu era deloc plăcută. Dar iubirea vedetei era atât de puternică, încât și dacă ar fi vrut, nu ar fi putut renunța. Dacă în timpul anului nu simțea singurătatea, când veneau sărbătorile, sufletul se sfărâma.

„Cel mai greu era de sărbători”

„Povestea mea este departe de a fi unică, am în jurul meu relaţii care se consuma într-o cameră, într-un cerc restrâns. În cazul nostru, era o relaţie publică. Exista suferinţă, dar felul în care fiecare gestiona aceasta situaţie, diminua această suferinţă. Cel mai greu era de sărbători, cel mai tare m-a durut faptul că de sărbători eram rupţi”, a spus partenera lui Adrian Enache.

Adrian Enache a fost și va rămâne iubirea vieții ei

Afaceristul grec a cerut-o de mai multe ori în căsătorie

Sătulă să tot aștepte ca omul iubit să ia o decizie, Iuliana Marciuc i-a recunoscut lui Denise Rifai că l-a înșelat cu un om de afaceri grec. Se întâmpla în anul 2009, iar grecul Mihalis se îndrăgostise nebunește de ea. Sentimentele însă nu erau împărtășite de Iuliana Marciuc. Grecul avea gânduri mari și își dorea enorm ca prezentatoarea să-i devină soție.

A cerut-o în căsătorie de mai multe ori, dar gândul ei era însă tot la Adrian Enache. De aceea a oprit relația cu grecul după doar trei luni. Și pentru că a iubit-o enorm, Mihalis a făcut un gest pe care doar din dragoste îl poate face cineva. A vorbit deschis cu Adrian Enache și l-a convins să divorțeze de soție și să se căsătorească cu Iuliana, care-i dăruise un copil.

Afaceristul grec a iubit-o enorm și a cerut-o în căsătorie

„Cu omul de afaceri grec a existat o poveste”

După despărțirea de afaceristul grec, prezentatoarea era văzută singură la evenimentele mondene și a preferat chiar și ziua de naștere să o aniverseze fără nici unul dintre cei doi bărbați, care i-au trimis însă buchete de flori. Speriat că ar putea să o piardă Adrian Enache a înțeles gravitatea situației, a pus punct căsniciei, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în niciun caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a spus Iuliana Marciuc.

Și-a condus fostul soț pe ultimul drum

Chiar dacă n-a fost să fie împreună, Iuliana Marciuc și fostul soț au lăsat deoparte problemele trecutului. Au fost vecini în Snagov și și-au purtat respect unul altuia. Prezentatoarea a făcut și o dezvăluire șocantă: Remus Posea a murit acum doi ani, iar aceasta l-a condus pe ultimul drum.

Iuliana Marciuc și fostul soț

”Fiecare are pentru prietenie definiții diferite si suntem foarte diferiți. În cazul nostru nu a existat încă de la început o prietenie. Dar pe măsură ce rana fiecăruia dintre noi, pentru că un divorț lasă răni de ambele părți s-a mai estompat, am început să putem vorbi”.

„Fostul meu soț a decedat în urmă cu doi ani”

„Să ne putem ura de sărbători toate cele bune, să ținem o relație, dar care nu cred că însemna neapărat prietenie. Însemna o afecțiune. Pentru că după părerea mea nu are cum să nu rămână o afecțiune atâta timp cât ai trăit atâta timp cu un om în casă. Înseamnă respect și toate aceste lucruri m-au determinat pe mine să particip la înmormântarea lui. Fostul meu soț a decedat în urma cu doi ani”, a mărturisit Iuliana Marciuc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre