Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Johnny Depp, în moschee cu sânii la vedere

Fosta soție a lui Johnny Depp, în moschee cu sânii la vedere
Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp cu care se află într-un proces scandalos, a fost „certată” pe rețelele de socializare pentru că a purtat „haine nepotrivite” în timp ce a vizitat o moschee turcească.

Actrița, în vârstă de 34 de ani, se află în prezent în Istanbul, după apariția ei la Curtea Regală de Justiție din Londra, în iulie, unde detalii îngrozitoare despre căsătoria ei cu fostul soț Johnny Depp au fost făcute publice în timpul procesului.

Amber a fost criticată pentru că pare fără respect în timp ce vizitează numeroasele moschei din capitala turcă, „poartă Hijab ca accesoriu vestimentar” și își arată gâtul și părul.

În vizită în Istanbul

Heard a stârnit controversa după ce a distribuit o imagine în care purta un Hijab roșu deasupra unei bluze nepotrivite, în timpul unei călătorii într-unul dintre locurile istorice.

Subtitrând imaginea, ea a scris: „Am petrecut ziua rătăcind prin magia moscheilor din Istanbul și nu am putut fi mai îndrăgostită de acest superb oraș …”

Ce spun urmăritorii lui Amber Heard

În ciuda aparenței sale care prezenta interes pentru bogatul patrimoniu cultural al orașului, adepții au criticat-o pe actriță pentru că și-a dezvăluit prea mult corpul.

Urmăritorii de pe Twitter au criticat-o dur pe Amber: „Amber Heard nu are respect pentru religie sau rasă, așa cum am văzut de multe ori. Postat în timp ce vizitați o Moschee. Utilizarea unui Hijab ca accesoriu vestimentar. Arătarea părului și a gâtului și fără bătăi de cap. A postat asta înainte și a scos-o imediat, dar acum a fost repostată”, „Amber este atât de falsă. Încearcă prea tare”, „Amber Heard a intrat într-adevăr într-o moschee din Istanbul, cu sfârcurile la vedere, nu-i așa? Nerușinare!”.

Procesul cu Johnny Depp

Judecata din cadrul procesului cu fostul soț al de la Londra, nu este de așteptat să fie finalizat până la sfârșitul lunii septembrie, oferind avocaților săi suficient timp pentru a se pregăti pentru cazul său de defăimare.

În procedurile americane, Depp a dat-o în judecată Heard cerând despăgubiri de 50 de milioane de dolari pentru un articol din 2018 pe care l-a scris în Washington Post și în care se descrie ca fiind supraviețuitoare a abuzurilor domestice.

Deși Depp nu este numit în mod specific, avocații săi susțin că este evident că articolul se referă la el și îl etichetează pe actorul de a fi un abuzator.

Procesul de calomnie de trei săptămâni împotriva The Sun de la Londra, în care Depp speră să câștige daune-interese în valoare de 350.000 de lire sterline, a fost privit ca o „repetiție” pentru audierea americană, care va avea loc în Virginia.

Acesta va conține tot aceiași martori care au apărut în numele lui Depp sau Heard la Londra și se bazează, de asemenea, pe aceleași probe bombe care au fost aduse la Înalta Curte în ultimele săptămâni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre