Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Kevin Costner joacă tare. Cum încearcă să convingă judecătorul să-i mărească pensia alimentară

Fosta soție a lui Kevin Costner joacă tare. Cum încearcă să convingă judecătorul să-i mărească pensia alimentară
După o iubire ca-n povești cu actorul Kevin Costner, Christine Baumgartner ar face să-și atingă scopul. De ce a fost în stare pentru a determinat judecătorul să-i mărească pensia alimentară.

Fosta soție a lui Kevin Costner i-a explicat judecătorului cum a trăit alături de celebrul actor. E pur și simplu uluitor ce se întâmpla în casa vedetei.

Printre multe altele, Christine a povestit cum petreceau de Crăciun. Baumgartner, în vârstă de 49 de ani, obișnuia să organizeze petreceri elaborate pe un teren de 10 acri din apropierea casei lor din California. Pentru că în acea zonă ninge foarte rar, potrivit Daily Mail, cuplul obișnuia să aranjeze livrarea a 40 de tone de zăpadă pentru a intra cum se cuvine în spiritul sărbătorii.

De asemenea, femeia a spus și că petrecerile includeau plimbări cu animale de fermă pentru invitați. Dar asta nu e tot, pentru că fosta soție a actorului a spus și că familia obișnuia să „creeze” păduri de confiere pe proprietate, care arăta ca un adevărat parc natural, spre bucuria copiilor. În condițiile în care americanilor li s-a cerut să aibă mare grijă la consumul de energie electrică și termică.

Atunci formau o familie fericită…

Ce pensie alimentară vrea să primească fosta soție a lui Kevin Costner

Baumgartner a declarat în fața instanței că terenul a fost folosit și pentru a organiza petreceri de aniversare în camping pentru fiul celor doi, Cayden, în vârstă de 15 ani, când aproximativ 40 de corturi au fost instalate pentru băiat și prietenii săi. În aceste condiții, Baumgartner îi cere lui Costner să plătească 175.057 de dolari pe lună drept pensie alimentară pentru copii.

E vorba de o creștere de peste 46.000 de dolari față de cei 129.000 de dolari pe care îi primește în prezent de la starul din Yellowstone. În declarația de deschidere de joi, avocatul ei, John Rydell, a declarat că reduce suma solicitată la 161.592 de dolari pe lună, conform ultimei evaluări a unui contabil judiciarist.

Noua sumă este mult mai mare decât propunerea lui Costner, de 60.000 de dolari pe lună. Ferma lui Costner din Aspen care are trasee de săniuș iluminate cu difuzoare în copaci, lacuri de pescuit și canoe, este în prezent pentru 50.000 de dolari pe zi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre