Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul cârcotaș Mihai Găinușă, la un pas să renunțe la Asia Express 2024. „Pentru o nenorocită de ceapă…”

Fostul cârcotaș Mihai Găinușă, la un pas să renunțe la Asia Express 2024. „Pentru o nenorocită de ceapă…”
Mihai Găinușă și Oana Paraschiv încearcă din răsputeri să ajungă în finala Asia Express 2024 și fac și lucruri care nu le fac cinste. Găinușă recunoaște că s-a gândit la un moment să renunțe la concurs.

Parcursul Oanei Paraschiv la Asia Express 2024 nu este deloc unul plăcut fanilor emisiunii. Colega lui Mihai Găinușă nu se poate opri din vulgarități.

Oana și Mihai au furat din nou

Găinușă și colega Oana s-au făcut iar de râs la Asia Express 2024. În ultima cursă, pentru că aveau nevoie de câteva produse și nu puteau face rost, echipa a apelat la ultima soluție: au pus mâna și au luat, fără să plătească.

Lucru pe care l-au făcut și într-unul din episoadele trecute, când Mihai a furat un pui de găină dintr-o piață din Thailanda. În ediția din 7 octombrie, cei doi concurenți au avut nevoie de o pungă cu fasole pe care și-au însușit-o dintr-un bazar, fără să o plătească.

În România „noi nu o să putem să mai intrăm în niciun magazin”

„Pentru cei care au urmărit această emisiune, nu este prima oară când plecăm cu lucruri care nu ne aparțin. Să nu faceți așa ceva acasă”, a mărturisit Mihai.

La rândul său, Oana a specificat la testimoniale că în România „noi nu o să putem să mai intrăm în niciun magazin, după ce se difuzează aceste imagini, fără pază lângă noi”.

Tot în ediția de luni, Oana și-a dat din nou aramă pe față și, neputându-se controla, l-a înjurat de mamă pe Mihai Găinușă. Departe de a se căi pentru vorbele aruncate, Oanei nu i-a păsat.

„De ce, era vreo noutate? Te-am mai înjurat așa. Eu numai de mamă te înjur”

Oana și Mihai au dat-o din nou în bară la Asia Express

„Tu spui că dau din gură și am dat din gură. Dau și când trebuie din gură, așa că l-am și înjurat, ca să simtă că asta este menirea mea în viața lui. De ce, era vreo noutate? Te-am mai înjurat așa.

Eu numai de mamă te înjur, mama ta știe, asta este cel mai important, că mama lui știe. Și i-am zis de la început: doamnă, orice, dar până la înjurat, să știți că de la asta nu mă pot abține”, a mărturisit Oana Paraschiv.

Găinușă: „Am avut un moment în care am vrut să mă opresc”

Găinușă însă, s-a supărat foarte rău și a mărturisit că a avut momente în competiție când a vrut să renunțe.

”Am avut un moment în care am vrut să mă opresc în jocul acesta! Până la urmă e un joc, până la urmă suntem prieteni, pentru o nenorocită de ceapă să mă înjuri… Aș prefera să nu mă mai înjuri de mama”, a fost replica vedetei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri