Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Găinușă, fost „cârcotaș”, recunoaște că are frică de o femeie. „Pe unde mă prinde, mă bălăcărește”

Mihai Găinușă, fost „cârcotaș”, recunoaște că are frică de o femeie. „Pe unde mă prinde, mă bălăcărește”
Mihai Găinușă, fostul coleg al lui Șerban Huidu de la „Cronica Cârcotașilor” a recunoscut că are frică mare de o femeie anume, care pe unde îl prinde, îl bălăcărește cât să nu o uite o viață.

Recent, Mihai Găinușă, fost „cârcotaș” și partener de emisiune cu Șerban Huidu, a vorbit despre frica pe care o are de o anume femeie. Oana Paraschiv. Este colega lui de la radio, care îl „bălăcărește” pe Găinușă peste tot pe unde îl prinde, conform acestuia. Cei doi au participat ca și echipă la sezonul nou din Asia Express care va fi difuzat începând cu 1 Septembrie pe Antena 1. 

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv fac împreună matinalul de la Național FM, astfel că au format echipă și în Asia Express, în Thailanda, Malaezia și Indonezia. S-a lăsat însă cu peripeții, după cum au mărturisit chiar ei. 

Situațiile extreme au pus presiune pe prietenie 

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv nu sunt numai colegi de radio, ci și prieteni buni de ani întregi. Prietenia lor însă a fost testată de situațiile extreme din reality show. 

„Cred că cel mai greu în emisiunea asta este să fii constant. Și nu te lasă să fii constant, pentru că, în 5 minute, poți să treci pe bune de la agonie la extaz”, a descris Mihai Găinușă experiența din Asia Express. 

Mihai Găinușă a glumit și că poate semăna mult cu Daniela Crudu, însă nu este așa de „descurcăreț” ca ea. În același timp, Oana a recunoscut că poate deveni „incomodă” în situații limită. 

Mihai Găinușă a prins frică de Oana Paraschiv 

Fostul cârcotaș a fost sincer și în legătură cu fricile care l-au încercat de-a lungul întregii aventuri: „Eu am venit pe Drumul Zeilor cu două frici: prima este frica de a mă face de râs și a doua, că n-o să pot duce fizic probele. Și mă voi întoarce cu o frică-n plus: frica de emoții”. 

Mihai Găinușă a prins frică de Oana Paraschiv în Asia Express
Foto: Facebook Asia Express

Oana Paraschiv însă l-a dat imediat de gol, spunând că Mihai Găinușă a prins frică și de ea, printre altele: „Și te vei mai întoarce cu o frică descoperită aici: frica de gura mea”. 

„Exista această frică, dar aici s-a amplificat. Partea bună este că, după ce mă bălăcărește – și pe unde mă prinde, mă bălăcărește – Oana uită”, a recunoscut, amuzat, Găinușă.

Emisiunea Asia Express va fi difuzată începând cu 1 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre