Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea pasiune a lui Mihai Găinușă. De ce nu-l poate ierta pe Șerban Huidu

Marea pasiune a lui Mihai Găinușă. De ce nu-l poate ierta pe Șerban Huidu
Mihai Găinușă și Șerban Huidu, băieții de aur de la emisiunea Cronica cârcotașilor nu-și mai vorbesc de ceva vreme. Găinușă își vede de pasiunea lui. Interesant ce face azi.

Ani buni „Cronica cârtocașilor” era urmărită cu sufletul la gură de români și nimeni nu ar fi bănuit că Mihai Găinușă și Șerban Huidu s-ar putea despărți. Nici acum Găinușă nu vrea mai audă de fostul său coleg.

După ce a făcut istorie alături de Șerban Huidu cu emisiunea Cronica cârcotașilor, Mihai Găinușă s-a retras din lumina reflectoarelor, orientându-se către marea lui pasiune. Găinușă nu l-a iertat nici acum pe Huidu, în urma unei dispute de acum câțiva ani. Deși a trecut destul de mult timp de atunci, motivul pentru care cei doi s-au despărțit nu s-a aflat, deși au existat zvonuri că cearta s-ar fi iscat din cauza banilor. Pe de altă parte însă, Găinușă a declarat că s-a supărat pentru că Huidu nu i-a recunoscut meritele.

„Nu mă interesează trecutul”

Cu ceva timp în urmă, Găinușă i-a scris lui Șerban Huidu, mulțumindu-i că a „distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele”.

Huidu și Găinușă, în vremurile bune

Mihai a menționat că nu-l deranjează „mesajele” de la fostul coleg, dintr-un singur motiv: „nu mă mai interesează trecutul”. „Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect”, scria Mihai Găinușă, în momentele de tensiune dintre cei doi.

Student la master

O perioadă Mihai Găinușă a făcut o emisiune de tip pamflet la Canal 33, „Râsu-i plânsu-i”, difuzată anul trecut la Canal 33, dar a renunțat și a devenit student la master. Din punctul său de vedere e foarte important ca la orice vârstă „să îți ții creierul în priză, să fii acolo cu timpurile, cu vremurile și cu ocazia asta mai cunosc și oameni”.

Băiat deștept, Găinușă a intrat după ce a învățat „toată vara”, mărturisind că „eram aproape 3 pe loc”. A luat toate sesiunile, „nu am picat nici un examen, urmează să-mi dau dizertația”. Și e bucuros că scrie filme de scurtmetraj și de lungmetraj și din asta trăiește.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre