Simona Ionescu / Redactor Șef

Șerban Huidu are ghinion. După accidentul de aseară s-a dus singur la Poliție, „Vorbea greu, poate a consumat ceva”

Șerban Huidu are ghinion. După accidentul de aseară s-a dus singur la Poliție, „Vorbea greu, poate a consumat ceva”
Realizatorul Șerban Huidu a avut aseară un accident în București, după ce a tăiat calea unui șofer de Bolt.

Din fericire, în urma acestui accident, nici Șerban Huidu, nici celălalt șofer nu au pățit nimic, dar sunt pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, dar rezultatul a fost negativ. Accidentul a avut loc pe Calea Giulești, la intersecția cu strada Boișoara. Șerban Huidu s-a prezentat în jurul orei 19.15 la Biroul Accidente Ușoare al Poliției Rutiere din București și le-a spus polițiștilor că a fost implicat într-o tamponare. Le-a arătat mașina, a spus cu cine s-a lovit.

Șoferul celeilalte mașini a venit și el la Poliție. Acesta le-a declarat reporterilor de la Metropola tv că le-a spus polițiștilor că Huidu „vorbea greu” și că e posibil „să fi consumat ceva”.  A fost făcut testul pentru alcool și rezultatul a fost zero. Agentul constatator le-a încheiat proces-verbal.

După cum se știe, după accidentul de la schi, Șerban Huidu a stat un timp îndelungat în comă, iar din această cauză centrii vorbirii au fost afectați. A povestit chiar el despre acest lucru și foarte lungă perioadă nu a mai apărut nici în emsiune.

Șerban Huidu a fost amendat cu 590 de lei și trei puncte

Incidentul a fost încadrat la tamponare ușoară, iar realizatorul „Cronicii cârcotașilor”, din cauza căruia a avut loc accidentul, a fost amendat cu 590 de lei și 3 puncte pentru neasigurare la schimbarea benzii.

Huidu a mai avut un accident cu 12 ani în urmă

În anul 2011, Șerban Huidu a mai avut un accident, când a spulberat un Logan, ce circula regulamentar pe DN1. Din nefericire, în acel moment două persoane din Logan au murit pe loc, iar a treia persoană, mai târziu. Șerban Huidu conducea atunci un Mercedes, în care se aflau soția, cei doi copii, dar și bona. În momentul impactului se afla pe contrasens cu cealaltă mașină. În februarie 2013, Huidu a primit o condamnare de patru ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de uciderea din culpă a trei persoane.

Șerban Huidu a avut parte de un accident grav în 2011, în urma căruia au murit trei persoane. Sursă foto: gsp.ro

„Nu am știut să adaptez mașina, ca să nu se întâmple ce s-a întâmplat. Lucrurile au luat-o razna după”

„Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, nimeni nu-și dorește așa ceva, nu e ceva care să faci cu bună știință. Mai ales când ai soția și copiii în mașină. A fost foarte rău, foarte urât, foarte rău pentru familia mea și pentru mine, iar dezumanizarea cu care am fost târât în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei, nu neapărat pentru mine.

Nouă din 10 oameni de pe stradă vor spune că e nebun Huidu. Dar eu știu cum s-au întâmplat lucrurile. Cel mai important e să faci pace cu tine. (…) S-a întâmplat un accident de circulație groaznic (…) La tribunal eu nu am pledat nevinovat, ci vinovat. Așa a fost, vinovat din culpă. Nu am știut să adaptez mașina, ca să nu se întâmple ce s-a întâmplat. Lucrurile au luat-o razna după. La aceeași oră s-a întâmplat un accident în Periș, cu 5 victime, despre care nu s-a spus nimic”, a mărturisit Huidu la acea vreme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre