Simona Ionescu / Redactor Șef

S-au terminat filmările la Asia Express. S-a aflat și cine sunt marii câștigători

S-au terminat filmările la Asia Express. S-a aflat și cine sunt marii câștigători
Noul sezon al celui mai dur reality show, Asia Express a ajuns la final. Concurenții au revenit în țară și s-a aflat și cine ar fi marii câștigători.

Concurenții Asia Express s-au confruntat cu cele mai grele momente în lungul drum spre victorie. S-a aflat cine sunt marii câștigători.

Concurenții Asia Express răsuflă ușurați. Au terminat filmările și a venit momentul relaxării și al depănării amintirilor. Nouă perechi au parcurs Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și s-au confruntat cu cele mai mari provocări, iar cei care au fost cei mai puternici au ajuns în marea finală. Chiar dacă emisiunea va putea fi văzută de telespectatori din toamna acestui an, luna septembrie, s-a aflat cine sunt marii câștigători.

18 concurenți au mers la capătul lumii

Cele nouă perechi care au plecat pe Drumul Zeilor au fost Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și colega lui din radio, Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, adică nașul și finul. De asemenea, au arătat cât de puternici sunt Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea.

În acest sezon au fost 11 etape

Concurenți Asia Express 2024

Precum și Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache. Cei 18 concurenți au trăit cu doar un dolar pe zi, fără telefon, au mâncat și au dormit pe unde au putut, parcurgând peste 7000 de kilometri. În acest sezon, a fost și o premieră, pentru că au fost 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Cine ar fi câștigat Asia Express 2024

Potrivit zvonurilor apărute, prima echipă care a părăsit show-ul a fost Betty Salam și partenerul de viață, Cătălin Vișănescu, urmați de Victor Slav și iubita lui. Nici Carmen Negoiță și sora ei nu au putut face față prea mult drumului, fiind eliminate. Acestea au fost urmate de Adi Nartea și Cosmin Vîjeu.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Ioana State și Mane Voicu și Nicolai Tand alături de Sorin Brotnei au ajuns în finală. Lupta s-a dat între echipele formate din Ioana State & Mane Voicu și Nicolai Tand & Sorin Brotnei. Iar marii câștigători Asia Express 2024 au fost chef Nicolai Tand și Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre