Simona Ionescu / Redactor Șef

Bătălie cruntă în tabăra Survivor All Stars. Câștigătorii pot mânca la restaurant

Bătălie cruntă în tabăra Survivor All Stars. Câștigătorii pot mânca la restaurant
Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți de o nouă săptămână grea. Astăzi seară se va vedea cum e starea lor de spirit după mai bine de două luni de când trăiesc și se chinuie departe de casă, de familie și de tot ceea ce însemna viața lor de zi cu zi.

Provocările pe care le-au avut i-au scos constant din zona de confort și le-au demonstrat că doar prin multă voință și concentrare pot merge mai departe. Participanții la Survivor All Stars au  în față un moment dificil. Va fi o bătălie cruntă, diseară, în jungla din Republica Dominicană, dar miza e pe măsură.  Câștigătorii părăsesc jungla ca să ia masa la restaurant.

Show-ul care a captivat atenția telespectatorilor, Survivor All Stars, continuă și în această seară, de la ora 21:30, cu o nouă ediție în care cele două triburi vor continua să dea totul.

„Un ochi râdea, un ochi plângea. Parcă îmi doream să rămân, îmi doream să și plec”, va mărturisi în această seară, Lola, după ce a câștigat duelul cu Oana Ciocan joia trecută. Se pare că fosta concurentă este regretată, însă, de alți membri ai tribului, având în vedere că Iancu va mărturisi: ”aș fi vrut să mai rămână Oana în competiție, am văzut-o peste alte Războinice”.

Faimoșii sunt ținuți în tensiune

Faimoșii care încă nu știu ce s-a întâmplat la eliminare, așteaptă cu interes să afle rezultatul. „Dacă a ieșit Oana este perfect, rămânem cu punctele noastre forte”, va admite Andrei Ciobanu. Se pare că starea de bine domnește în echipa lor după victoriile adunate, iar TJ Miles va remarca îmbunătățirile din ultima vreme: „La început ne găteam toți singuri, acum suntem foarte uniți”.

Atmosfera pozitivă va fi completată și de un joc de adevăr sau provocare în tribul roșu, care se va lăsa atât cu mărturisiri, cât și cu o serie de momente amuzante. „Ne-am descoperit, asta încercăm să facem, să ne cunoaștem”, povestește Andrei Ciobanu.

Câștigătorii bătăliei de vor mânca la restaurant

Cea de-a zecea săptămână a competiției aduce în joc o recompensă senzațională. Urmează o bătălie cruntă. După lunile în care s-au hrănit cu alimente simple, multe din junglă, cei mai norocoși vor putea să iasă din tabără și să mănânce ce la va pofti inima, într-un restaurant adevărat.

Confruntarea din această seară le va oferi șansa concurenților să iasă din camp și să meargă la restaurant pentru o masă copioasă. Cine se va impune și se va bucura de câteva ore departe de normalitatea din junglă, urmează să descoperim. Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre