Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul iubit al Cristinei Cioran și-a arătat fața de monstru: „Îmi fac alt copil…”

Fostul iubit al Cristinei Cioran și-a arătat fața de monstru: „Îmi fac alt copil…”
Scandalurile dintre Cristina Cioran și fostul iubit, Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, nu se mai termină. Bărbatul a arătat acum cine este cu adevărat.

După ce a amenințat-o, iar certurile au fost la ordinea zilei, Cristina Cioran a primit ordin de protecție împotriva fostului iubit. Alex Dobrescu nu se mai are voie să se apropie nici de ea, nici de fetiță.

Acest lucru pare să nu-l deranjeze pe bărbat, care susține că are o nouă iubită și lucrează să-și facă o nouă familie… Dar și un alt copil. Acesta a mărturisit pentru o publicație că se bucură că nu este iertat de fostul sa iubită, de care nu mai vrea să audă. Motivul? A vrut să-l bage „la pușcărie”.

„Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”, a spus acesta, enervat.

Cristina Cioran vrea să plece din România

Sătulă peste cap de discuții și probleme, Cristina Cioran le-a dat o veste celor care o iubesc. Fosta prezentatoare a mărturisit că intenționează ca pentru o perioadă să plece din țară alături de noul său iubit. Despre acesta se știe că este afacerist, dar Cristina a declarat că nu vrea să-i dezvăluie identitatea, pentru că preferă ca viața sa personală să fie departe de lumina reflectoarelor. Iar dacă fostul iubit dorește să-și vadă copilul, o poate face de acum încolo doar online.

„Vrem să ne facem planuri împreună”

„Nu vreau să dezvălui nici când și nici unde. Dacă își dorește să reintre în viața ei va face tot ce e posibil să se întâmple asta! (…) Îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru Ema, pentru că de când s-a născut, noi, ca părinți, am luat o decizie să fim noi doi pentru ea. (…)

Pentru ea, ruptura este grea pentru că un copil își iubește ambii părinți, așa cum este și normal. Și suferința ei, că a văzut niște scandaluri și niște gesturi urâte, e la fel de mare pentru că acum nu își mai vede părinții împreună și nu numai, că nu îl mai vede deloc pe tatăl ei”, a mărturisit Cristina. În ceea ce îl privește pe actualul partener de viață, vedeta spune că i-a cunoscut copilul și „da, vrem să ne facem planuri împreună”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre