Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul mare fotbalist Ionel Ganea și-a bătut și a doua soție. Femeia a fugit la Poliție. Acum ea spune că lucrurile s-au liniștit

Fostul mare fotbalist Ionel Ganea și-a bătut și a doua soție. Femeia a fugit la Poliție. Acum ea spune că lucrurile s-au liniștit
Revenim asupra subiectului, cu o intervenție a soției. Fostul mare atacant al României, Ionel Ganea, are un comportament pe care cu greu îl pot înțelege cei de lângă el. Ultima scăpare i-a adus mari probleme.

Ionel Ganea se pare că nu are control asupra lui, iar acest lucru îl costă. A fost acuzat de violență domestică.

Fostul mare fotbalist Ionel Ganea nu se poate controla. Nici pe teren, nici acasă. După faptă, a venit și răsplata

Cu câțiva ani în urmă, Ionel Ganea a divorțat de prima soție ca urmare a unor ieșiri ce nu i-au făcut deloc cinste. Ziarele erau pline atunci de subiecte despre Ganea, care era violent și pe teren și acasă. Nu s-a potolit nici acum, pentru că și-a ieșit din fire și a lovit-o și pe cea de-a doua soție, în urmă cu câteva luni. S-a scris și atunci pe site-uri despre incident pentru că Monica nu a putut trece peste un asemenea lucru și a făcut plângere la poliție.

Între timp ea a stat și s-a mai gândit, așa că și-a retras plângerea. Oamenii legii însă i-au pus gând rău fostului sportiv, tocmai pentru că știau ce antecedente are. De aceea lui Ganea i s-a impus ordin de restricție față de actuala soție. El nu va mai are voie să o sune și nici să se apropie de ea la o distanță mai mică de 100 de metri. Mai mult, Ganea a fost trimis de urgență la psiholog, iar dacă va fi cazul, va fi obligat să ia și un tratament de specialitate.

„Prezentul ordin se va comunica de îndată structurilor Poliţiei Române în a căror rază teritorială se află locuinţa victimei şi a pârâtului”

”Obligă pârâtul să urmeze consiliere psihologică cu privire la efectele negative ale violenţei domestice. Prezentul ordin se va comunica de îndată structurilor Poliţiei Române în a căror rază teritorială se află locuinţa victimei şi a pârâtului, precum şi Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date. Executorie”, a mai dispus instanța, la cererea procurorilor.

Acum, după două luni, lucrurile s-au liniștit

Între timp, lucrurile s-au potolit între cei doi soți. Cel puțin așa reiese din mailul pe care ni l-a trimis doamna Monica la redacție, pe 6 august 2022, și în care își arată nemulțumirea că am abordat subiectul.

„Ați conceput un anumit tip de informare raportându-vă la anumite date emise în urmă cu peste 2 luni, fără să fi efectuat diligențele necesare de a verifica dacă datele respective subzistă sau nu.

Ori, ați prezentat o anume situație, nu numai trunchiat, dar care este și lipsită de actualitate, nefiind în curs niciun ordin de protecție în favoarea mea și împotriva lui Ganea Ionel. Mai mult, hotărârea judecătorească pe care ați prezentat-o ca fiind de actualitate, la data știrii, nu produce niciun fel de efecte juridice.

Pe cale de consecință, însăși știrea dvs., la data prezentei, nu prezintă informații valabile, deci reale, așadar trebuie înlăturată”, ne-a scris „victima”, care ne reproșează că nu am aflat că între timp s-a rezolvat și cu hotărârea judecătorească. Drept pentru care facem cuvenita precizare, arătând că am făcut totul pentru a-i proteja identitatea: am dat fotografia blurată, nu am prezentat niciun fel de dată de identitate de pe portalul justiției.

 

Ce spune fosta soție

În perioada în care a fost căsătorit cu prima soție, Dana, aceasta a avut mult de suferit, iar dezvăluirile femeii sunt pur și simplu cutremurătoare. „Golanii care lovesc femei merită să intre la pușcărie. Sunt în continuare agresată verbal, dar acesta este stilul lui și doar așa știe să se exprime.

Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt”, a spus aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre