Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul soț al Ioanei Ginghină bagă bățul prin gard. Cum a reacționat actualul partener de viață al actriței

Fostul soț al Ioanei Ginghină bagă bățul prin gard. Cum a reacționat actualul partener de viață al actriței
Mai e doar puțin și Ioana Ginghină va păși din nou în fața altarului. După despărțirea de Alexandru Papadopol și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care o adoră.

Fostul soț însă se pare că n-a scos-o din suflet, iar gesturile sale parcă ar spune că ar vrea-o înapoi acum, după ce femeia pentru care și-a distrus căsnicia l-a părăsit.

Acest lucru nu se mai poate, tocmai de aceea Ioana Ginghină a decis ca Alexandru Papadopol să nu facă parte de pe lista invitaților la nuntă. Chiar dacă între cei doi este o prietenie frumoasă. Actrița spune că nu vrea să-și supere actualul partener de viață, deși pe ea nu ar deranja-o, pentru că știe clar pe cine iubește.

„Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și o poză singură, să o înrămez”

„Nu îl invit pe fostul soț. Ideea este că eu nu am nicio problemă să vină Alexandru, dar mă gândesc că l-ar deranja pe Cristi. Eu nu aș accepta nicio fostă de-a lui, mă pun în pielea lui. De ce să vină? Am avut banchet la Ruxandra și ne-au chemat și pe noi, părinții, să facem o poză.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, când făceau un cuplu frumos

Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și eu o poză singură, să o înrămez și ar fi culmea să o înrămez cu toți trei. Am postat doar eu cu copilul, deși era și Alexandru acolo.”, i-a spus Ioana lui Cătălin Măruță, invitată în emisiunea lui.

Cristi, gelos pe Papadopol pentru gesturile pe care le face

Pe de altă parte, actualului iubit al Ioanei nu-i cade deloc bine când Papadopol iese cu fetița lor la masă sau la cofetărie și când ajunge acasă îi aduce câte ceva din partea tatălui. „Să fim sinceri, dacă nu era Ruxandra, probabil că noi nu mai țineam legătura, de asta zic că n-ar avea ce să caute la nuntă. Cristi nu a mai fost însurat.

Dar eu spun din experiență. Când Ruxandra mai ieșea și mai mânca cu tatăl ei prin oraș, când venea acasă, îmi aduce și mie și îmi spunea că „Ți-a trimis tata sushi”.

Ioana Ginghină și noul iubit, Cristi

„Nu știu, probabil i le-aș pune în cap”

Se duceau undeva, venea iar și spunea: „Știe tata că ții post, dar ți-a trimis și ție ceva” și cumva tot veneau cadouri de la tata, de câte ori pleca Ruxi, și m-a întrebat într-o zi Cristi: „Măi, Ioana, ce părere ai avea dacă ar veni o fostă de a mea cu prăjituri pe la poartă, ce ai zice?” și zic: Nu știu, probabil i le-aș pune în cap. Și zice: cam asta simt și eu. Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică.”, s-a destăinuit actrița în emisiune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre