Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul soț al lui Britney Spears, în culmea fericirii. Sora sa a ajuns prima Miss Persia din istorie

Fostul soț al lui Britney Spears, în culmea fericirii. Sora sa a ajuns prima Miss Persia din istorie
Sora fostului soț al lui Britney Spears și-a făcut familia fericită. Tânăra, în vârstă de 31 de ani, a devenit prima Miss Persia din istorie.

Fay Asghari, sora lui Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears se bucură de cea mai mare realizare. Tânăra a fost desemnată prima Miss Persia din istorie.

„Ai inspirat milioane de fetițe”

Prima Miss Persia din istorie

Sam Asghari, mândru până în măduva oaselor de ceea ce a devenit sora sa a postat un mesaj pe contul de socializare, unde i-a explicat acesteia ce reprezintă pentru el. „Sunt fără cuvinte. Sora mea @fayasgharii a făcut istorie în seara asta. Ea a devenit prima Miss Persia din istorie. Ea va fi prima femeie persană care va participa la @missuniverse. Fay ai inspirat milioane de fetițe în seara asta care se nasc în țări și situații de restriște.

„Nu mă voi îndoi niciodată de puterile tale”

Sam, fostul soț al lui Britney Spears, mândru de cea mai frumoasă soră

Faptul că am crescut alături de trei surori care au reușit să se depășească m-a transformat în omul care sunt astăzi. Nu mă voi îndoi niciodată de puterile tale”, au fost cuvintele fostului soț al celebrei Britney Spears. Fay este antreprenor, model, influencer dar și specialist în cosmetic și va reprezenta Iranul la ediția din acest an a concursului Miss Univers din Mexic.

De ce au divorțat Sam și Britney

Britney Spears și fostul soț, Sam

Sam și Britney au divorțat în acest an, la aproape doi ani de la căsătorie la Los Angeles. Cei doi nu au avut copii, așa că nu a fost necesar un acord de custodie. Spears a scris în cartea sa de memorii publicată anul trecut că a suferit un avort spontan cu aproximativ o lună înainte de a se căsători. Sursele spun că Asghari a menționat în petiția sa inițială că va solicita sprijin financiar.

Orice dispute viitoare vor trebui să fie soluționate în cadrul unui arbitraj privat. Cei doi s-au căsătorit în casa vedetei în iunie 2022, iar la nuntă au participat invitați celebri, precum Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton și Madonna. Momentul a fost văzut ca un început în viața lui Britney, după 13 ani în care artista s-a aflat sub tutela tatălui, care i-a controlat viața și banii.

Sursă foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre