Simona Ionescu / Redactor Șef

Fotbalist celebru, devenit pasionat de o anume telenovelă. Află de ce

Fotbalist celebru, devenit pasionat de o anume telenovelă. Află de ce
Un celebru fotbalist care a făcut parte din echipa Stelei campioană europeană în 1986 a devenit pasionat de o anume telenovelă. Abia așteaptă să înceapă ca să se poată lăuda.

După retragerea din activitate, toți marii noștri fotbaliști au rămas pe lângă noile generații de sportivi. Unii s-au făcut antrenori, alții au intrat în conducerea unor cluburi. Cei care au copii sunt mândri de ei. Este și cazul ”Fiarei”, cum i se spunea marelui atacant al Stelei.

Fotbalist celebru, devenit pasionat de o anume telenovelă

Fiica lui Marius Lăcătuș, fosta legendă a Stelei, a absolvit Facultatea de Arte Dramatice de la Madrid și va da viață personajului Tania în serialul Adela. Tania este secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media.

”Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş.

Alexandra Dominique Lăcătuș este singura fiică a lui Marius Lăcătuș, cel mai titrat jucător din istoria Stelei. Ea a fost înfiată în 2000, pe când avea 5 ani, a locuit în Spania, alături de părinți, și a absolvit acolo cursurile la Academia de Film din Madrid.

„Am încercat, când era mai micuţă, s-o dăm la sport, la tenis, la baschet, la gimnastică, dar nu a  fost să fie. Şi-a făcut ea temele aşa cum trebuie. Spre bucuria noastră şi a ei, iată că a reuşit”, a mărturisit Marius Lăcătuş.

Alexandra Dominique Lăcătuș este foarte bucuroasă că i s-a oferit ocazia să joace alături de atâția actori cu experiență. Ea a mai jucat în Spania, în filme ale unor tineri artiști, dar abia acum își face debutul într-un proiect mare.

Fimările la serialul ”Adela” au început

Fimările pentru noul serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre