Simona Ionescu / Redactor Șef

Incendiar. Antonia, cu sânii la vedere – a renunțat la inhibiții și și-a arătat piercing-urile

Incendiar. Antonia, cu sânii la vedere – a renunțat la inhibiții și și-a arătat piercing-urile
Antonia este o femeie fără inhibiții. Ea nu are probleme să își arate defectele. Dar și calitățile.

Toată lumea îl invidiază pe Alex Velea pentru frumusețea Antoniei. Iar când aceasta își mai și dezvăluie nurii, toată lumea este în delir. Zilele trecute, Antonia și-a dezvăluit toate piercing-urile. Și mai mult decât atât. Vedeta a renunțat la price inhibiție și s-a fotografiat fără sutien.

Antonia, femeie asumată

Nu ar fi prima dată când partenera lui Alex Velea se grăbește să își dezvăluie corpul așa cum e el. Ea apare în pictoriale incendiare, dar își face și poze pe plajă. în plus, nu se rușinează de semnele apărute pe corpul ei în urma maternității. Așa cu știți, Antonia are trei copii, o fiică cu primul soț, și doi băieți cu Alex Velea. Pe corpul Antoniei au apărut unele vergeturi, pe care artista le etalează cu mare mândrie ori de câte ori merge la plajă.

Ce spune vedeta despre operațiile la sâni

Practic, cu fiecare apariției a ei pe plajă, Antonia în vară, vedeta le-a dat încredere femeilor imperfecte, etalându-și vergeturile cu care s-a ales în urma nașterii celor trei copii. în rest, merge constant și se antrenează într-o sală de sport, e atentă la dietă și se mândrește cu atuurile ei.

Ea chiar are cu ce, maternitatea nu i-a alterat genetica bună și, în plus, a decis să își opereze sânii. Acum ea face apariții incendiare pe internet, fără sutien, în care își dezvăluie nurii în toată splendoarea lor. Zilele trecute a publicat o serie de fotografii în care poartă doar un top alb, semitransparent, care dezvăluie privirii multe.

Nu și-a ascuns niciun moment operația. Din contra. „Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a mărturisit Antonia în 2020.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre