Simona Ionescu / Redactor Șef

FOTO. Mesaj șocant, ascuns pe rochia reginei Camilla de la încoronarea regelui Charles. Au brodat cu fir de aur simbolurile

FOTO. Mesaj șocant, ascuns pe rochia reginei Camilla de la încoronarea regelui Charles. Au brodat cu fir de aur simbolurile
Peste 20.000 de persoane au călătorit la Windsor pentru a participa la concertul extraordinar ce a avut loc cu ocazia încoronării regelui Charles. De departe, cea mai elegantă a fost Kate Middleton.

Kate și William au fost însoțiți la spectacol de copiii lor cei mari, prințul George, în vârstă de nouă ani și prințesa Charlotte, de opt ani, care au fost în atenția tuturor.

Prințesa le-a atras atenție tuturor cu un costum roșu ca focul, cu sacou asimetric și pantaloni evazați, la care a asortat un colier cu diamante și cercei în stil candelabru. Soția lui William și-a coafat părul în valuri lejere și a optat pentru un machiaj neutru, care i-a scos în evidență frumusețea naturală. Bijuteriile poartă semnătura Van Cleef & Arpels, pantofii sunt de la Gianvito Rossi, iar superba geantă roșie de la Miu Miu.

Rochia de mireasă i-a aparținut aceluiași designer

Ea a purtat anterior costumul Alexander McQueen pentru lansarea unei campanii Early Years la BAFTA la începutul acestui an. Kate e îndrăgostită de această marcă care i-a făcut și rochia de mireasă, iar directorul de creație, Sarah Burton a fost ales și pentru a realiza rochia pentru încoronarea regelui Charles, în care pur și simplu a strălucit. Kate deține o colecție râvnită Alexander McQueen, dar costumul roșu purtat la concertul regelui a fost pur și simplu fantastic.

Pe rochia de încoronare a Camillei Parker au fost brodate numele copiilor și câinilor preferați

Pentru încoronare, regina Camilla a optat pentru o robă din catifea purpurie, care a făcută inițial pentru încoronarea reginei Elisabeta. Ținuta a fost păstrată cu sfințenie și ajustată de cei mai vechi croitori londonezi pentru silueta soției lui Charles. Sub această robă, Camilla a avut o rochie brodată cu fildeș, aur și argint, purtând semnătura designerului britanic Bruce Oldfield.

Dar și „lanțuri de margarete, floride nu-mă-uita, celandină și pimpernel stacojiu, reprezentând afecțiunea regelui și a reginei consoarte pentru natură și peisajul rural britanic”, a spus Palatul Buckingham într-o declarație. Pentru un asemenea eveniment, regina Camilla a vrut ca pe rochia de încoronare să fie brodate numele câinilor săi preferați, Beth și Bluebell, dar și numele copiilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre