Simona Ionescu / Redactor Șef

Fotografie de neratat! Soții Savoy, mai verzi ca niciodată

Fotografie de neratat! Soții Savoy, mai verzi ca niciodată
La 76 de ani, interpretul de muzică ușoară Marian Nistor, lider al formației Savoy, pare mai îndrăgostit ca niciodată. I-a făcut o declarație publică soției sale, cu care cântă în duet.

Artistul, care nu s-a sfiit niciodată să-și arate dragostea pentru Dorina, nici pe scenă, nici pe platourile unor emisiuni tv, nici în interviurile din presa scrisă, în ultima perioadă se exprimă pe pagina sa de Facebook. De fapt, pagina este a lui și a Dorinei Paraschiv Nistor, femeia cu care face duet de 23 de ani, nu numai în viață, dar și pe scenă.

Dragostea dintre ei e mare și de nestins, după cum ne-a spus cândva liderul fostei trupe Savoy care, în anii comunismului, era un fel de iluzie a libertății pentru tineri, alături de formații ca Mondial, Pheonix, Roșu și Negru, apoi Compact și Holograf.

Azi, 17 iunie, este ziua Dorinei Nistor. Iar soțul ei a vrut să știe și fanii că în familia lor e sărbătoare. O sărbătoare verde, așa cum se simt ei chiar și la vârsta bunicilor. De aceea s-au fotografiat îmbrăcați la fel, în verde tare, iar Marian Nistor a oferit poza ”adoraților” lor de pe rețeaua de socializare, însoțită de următorul mesaj:

”Va multumesc pentru ADOR ,ADORATILOR pentru ca si eu o ador pe minunata mea soție care maine împlinește o vârstă memorabila.
La mulți Ani! scumpa Dorina îți urează Romanticul tău sot Marian Nistor 17.06.2020.”.

Bărbatul, care declara că are atâta energie și la peste 70 de ani pentru că se încarcă de la Dorina doar ținându-o de mână, i-a făcut astfel cadou zeci de mesaje cu La mulți ani de la fani și mult mai multe like-uri. Echipa de la retetesivedete.ro se alătură urătorilor și îi dorește Dorinei Nistor muți ani fericiți lângă artistul ei.

Ce au făcut soții Savoy – Marian și Dorina Nistor în timpul pandemiei

Izolați în casă, fiindcă au peste 65 de ani, cântăreții au comunicat mai mult cu fanii pe Facebook. Două dintre postări par a fi versurile unor cântece. Marian Nistor le-a transmis fanilor săi un mesaj de încurajare în versuri, cu ocazia Sărbătorlori Pascale, marcate de epidemia cu Covid-19.

Muzicianul le spune admiratorilor săi că el și soția sa, Dorina – ”sunte-m împreună alăturea de voi”.

Mesajul integral al lui Marian și Dorina Nistor, postat pe Facebook în 19 aprilie:

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre