Simona Ionescu / Redactor Șef

Fotografie incendiară cu Dana Budeanu. Și-a arătat senzual nurii

Fotografie incendiară cu Dana Budeanu. Și-a arătat senzual nurii
Dana Budeanu știe cum să atragă atenția și de data aceasta a scos artileria grea. Dornică să primească răspuns la o întrebare arzătoare, cu iz politic, stilista și-a ademenit fanii pe rețelele sociale cu o fotografie foarte explicită. Pentru prima oară, Dana Budeanu, la cei +40 de ani, și-a arătat sânii... în toată splendoarea.

Dana Budeanu șochează din nou, însă de data aceasta s-a folosit de propriul corp, nu de opinii politice sau de ironii la adresa „mafioților” și „amețitelor”.

A renunțat la implanturile cu silicon

Stilista s-a lăsat fotografiată într-un top alb, transparent, prin care admiratorii săi pot vedea exact cum a fost lăsată de mama natură. Un fapt demn de menționat este că Dana Budeanu a avut, în trecut, implant mamar, însă a decis că nicio operație plastică nu bate naturalețea, și a renunțat la silicoane.

Mai mult, deși stilista susține că nu duce o viață sănătoasă în accepțiunea medicilor, primind porecla de „Regina Zahărului” în mediul online, Dana Budeanu are o siluetă frumoasă, armonioasă și tonifiată.

Cine a provocat-o pe Dana să-și arate bustul

Imaginea postată de Dana Budeanu stârnește valuri de opinii, însă ea și-a dorit să „întărească” întrebarea pe care a adresat-o sub fotografie, pe Instagram: „Ce-o mai face, mă, magicianul?”

„Magicianul” este Vlad Voiculescu, controversatul fost ministru al Sănătății, renumit pentru gafele politice pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Porecla de „magician” a primit-o de la Dana Budeanu după ce acesta a înființat un ONG, în casa lui părintească, numit „Magic Camp”. Presa națională a scris de-a lungul timpului că deși ONG-ul lui Voiculescu a încasat donații de milioane de euro, transparența cheltuirii banilor nu a existat.

Lista poate continua în privința controversatului Vlad Voiculescu, însă imaginea postată de Dana Budeanu a avut, poate, un efect opus intenției sale. Toată lumea e atentă la bust, mai puțin la „scamatoriile unor magicieni” – să zicem!

De aceea, bruneta a plusat pe subiect:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

„La mulți ani! Magicianul, odată cu pusul pe liste la europarlamentare, aniversăm 3 ani de când sub tine au ars de vii oamenii la spitalul Matei Balș”, a scris ea.

29 ianuarie 2021. România, zguduită de una dintre cele mai șocante vești:

În plină pandemie, un incendiu a izbucnit la un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală. Conform ISU și Ministerului Sănătății, trei persoane au fost găsite carbonizate, iar o persoană a fost declarată decedată la scurt timp. O altă victimă a fost găsită ulterior în baie, carbonizată. La acel moment, ministru al Sănătății era Vlad Voiculescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre