Simona Ionescu / Redactor Șef

Un hoț arestat arată exact la fel ca artistul Harry Styles. Frate geamăn sau sosia perfectă?

Un hoț arestat arată exact la fel ca artistul Harry Styles. Frate geamăn sau sosia perfectă?
Fotografia unui tânăr arestat a stârnit numeroase controverse pe internet. Jason Sanderlin, în vârstă de 21 de ani, din Altoona, Pennsylvania, arată exact la fel ca fostul membru al trupei One Direction, Harry Styles.

Frate geamăn sau sosia perfectă? Tânărul care a fost arestat săptămâna aceasta pare că ar fi fratele geamăn al lui Harry Styles. După ce poza lui Jason Sanderlin a ajuns în mediul online, au apărut imediat și discuțiile aprinse.

Geamănul lui Harry Styles

Fanii One Direction au sugerat că suspectul de jaf seamănă izbitor cu Harry Styles. Jason Sanderlin, în vârstă de 21 de ani, din Altoona, Pennsylvania, a fost arestat pe 2 februarie. El a fost acuzat de jaf, conspirație, agresiune, infracțiune penală, atac indecent și amenințări teroriste. Imaginea făcută la arestarea tânărului a început să circule în mediul online după ce a fost lansată de poliție.

"Geamănul" lui Harry Styles
„Geamănul” lui Harry Styles

„Dar poate să cânte? #HarryStyles”, „Versiunea Altoona a lui Harry Styles, acum după gratii”, „Fratele geamăn al lui Harry Styles? Sau chiar Harry hoț sub acoperire?”, „Nu știam că Harry are un frate! E la fel de frumos!”, au scris fanii pe rețelele sociale.

Frate geamăn sau un hoț, sosia perfectă

Jason Sanderlin nu este în niciun fel legat de Harry Styles. Asemănările cu celebrul cântăreț au fost raportate pentru prima dată de WTAJ, care sesizează o diferență mare în înălțimile celor doi. Potrivit WTAJ, dosarele instanței arată că Sanderlin are o înălțime de 163 cm, în timp ce artistul are o înălțime 183 cm.

Harry Styles

Acuzațiile cu care s-a confruntat Sanderlin se referă la un presupus incident din Tyrone, Pennsylvania, pe data de 21 ianuarie. El este acuzat că a intrat într-un apartament, amenințând cu o pușcă și a luat marijuana și numerar de la unul dintre locatari.

El a fost arestat în Blair din Hollidaysburg, iar cauțiunea a fost stabilită la 200.000 de dolari (146.000 de lire sterline). Sanderlin se confruntă, de asemenea, cu un caz separat care rezultă dintr-un presupus jaf din Altoona din 25 octombrie. Cauțiunea pentru acest caz a fost stabilită la 50.000 de dolari (37.000 de lire sterline).

Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre