Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu fratele Elodiei. Emilia Ghinescu spune tot ce are pe suflet

Ce s-a întâmplat cu fratele Elodiei. Emilia Ghinescu spune tot ce are pe suflet
Fosta profesoară Emilia Ghinescu, mama Elodiei e o femeie extrem de puternică. Și-a revenit singură din durerea pricinuită de dispariția avocatei, dar iată ce s-a întâmplat cu fratele acesteia.

N-a vrut să meargă la psiholog după ce nu a mai fost găsită Elodia Ghinescu, dar pe fratele avocatei tragedia l-a transformat.

A ratat șansa de a deveni preot

Când Elodia Ghinescu a dispărut, fratele acesteia se pregătea să devină preot. Nenorocirea l-a afectat foarte mult, nu a mai putut să se concentreze și, în final a intrat în învățământ, fiind profesor de religie la o școală din Zărnești. „Eu mai am un băiat, pe Robert, care însă nu s-a preoțit, pentru că, atunci când trebuia să o facă, s-a întâmplat nenorocirea cu sora lui și era foarte afectat.

Era și necăsătorit, trebuia, ca să devină preot, să găsească o fată bună, ca să se însoare. Acum este profesor de religie, la o școală, e un băiat tare bun”, a mărturisit Emilia Ghinescu Playtech Știri.

„Să ne dea banii. Nu-l las”

Deși în anul 2015 instanța a decis ca fostul polițist Cristian Cioacă să plătească familiei Elodiei Ghinescu despăgubiri în valoare de 380.000 de euro, nici până în acest moment acesta nu a dat nici un ban. Femeie hotărâtă, Emilia Ghinescu spune că nu se va lăsa până când Cioacă nu-și va plăti datoriile.

„Are să ne dea vreo două miliarde și jumătate de lei, are să îi dea și fiului său, Patric, care am auzit că și-ar fi schimbat numele de familie. Să ne dea banii, nu-l las!”, mai spune femeia, hotărâtă.

Mormântul Elodiei Ghinescu…

„Numele ei și fotografia sunt trecute pe cruce”

Chiar dacă nici în ziua de astăzi nu se știe ce s-a întâmplat cu fiica ei, Emilia Ghinescu spune că la cimitir, unde își dorm somnul de veci părinții, e trecută pe cruce și are fotografie și Elodia. „La cimitir, unde sunt înmormântați și părinții mei, i-am făcut și Elodiei o slujbă de înmormântare, numele ei și fotografia sunt trecute pe cruce. Trebuie să mai reparăm acolo, să facem un cavou.

„La câte a făcut, nu merita să i se dea drumul”

Nu cred că Elodia va fi găsită, vreodată, au trecut deja 16 ani. Dacă a fost arsă, așa cum se zvonește, nu mai este de găsit. El știe mai bine ce a făcut cu fiica mea.”, susține mama avocatei. După ce a aflat că Cioacă a fost eliberat, aceasta a fost extrem de supărată: „La câte a făcut, nu merita să i se dea drumul, înainte de a-și ispăși toată pedeapsa, reprezintă un real pericol pentru femei”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre