Simona Ionescu / Redactor Șef

Fratele Laviniei Pârva dă bine cu pumnul. Iată ce poreclă i s-a pus cumnatului lui Ștefan Bănică

Fratele Laviniei Pârva dă bine cu pumnul. Iată ce poreclă i s-a pus cumnatului lui Ștefan Bănică
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică sunt un cuplu invidiat de toți, dar despre familia brunetei se cunosc puține lucruri.

Soția lui Ștefan Bănică se mândrește ori de câte ori are ocazia cu fratele său, un bărbat puternic, căruia nu îi e frică de nimic.

Potrivit surselor, cumnatul lui Ștefan Bănică este Adi Pârva, cunoscut în Timișoara sub numele de Adi Boxeru. Se pare că această poreclă a primit-o pentru că fratele Laviniei Pârva a fost o perioadă bodyguard în mai multe cluburi. Tot sursele spun că acesta avea mare grijă de sora sa în momentul în care era la Timișoara și nimeni nu ar fi îndrăznit vreodată să se lege de ea.

Lavinia Parva si fratele sau, Adi

„E un tip protector, care ține mult la familie”

„Adi e un tip calm, dar e foarte bun când vine vorba de scandaluri. A mers mult timp la sală, e sportiv, bine-făcut, dă bine cu pumnul, de aia i se și spune Boxeru în zonă. E un tip foarte protector, care ține foarte mult la familie. Nimeni nu se lua de Lavinia când era prin Timișoara, imediat sărea să își apere sora. Dar nu e scandalagiu”, a spus în trecut unul dintre cunoscuții lui Adi pentru Spynews.

Fratele Laviniei Pârva nu a avut noroc în căsătorie

În anul 2012, Adi Pârva și-a unit destinul cu cel al iubitei sale, iar petrecerea a fost una pe care invitații n-o vor uita așa repede. Mai ales că la eveniment a cântat chiar sora acestuia, Lavinia Pârva, care a făcut un program extraordinar. Din nefericire însă, după o perioadă destul de scurtă de la fericitul eveniment, mirele și mireasa au decis să se despartă.

Chiar dacă stă la București, Lavinia are o legătură extraordinară cu familia sa și îi ajută. La fel procedează și Adi care, fiind mai aproape de părinții săi, are grijă să nu le lipsească nimic.

Radu Stefan Banica și micutul Alexandru, la plimbare in parc

Radu Ștefan Bănică, topit după frățiorul său

Toate lucrurile funcționează perfect în familia lui Ștefan Bănică jr., iar frățiorul mai mare, Radu Ștefan e prezent în viața micuțului Alexandru, fiul artistului și al Laviniei Pârva.

Anul trecut, la aniversarea micuțului, băiatul cel mare al artistului i-a trimis un mesaj care spune totul: „La mulți ani, îngeraș! Să fii sănătos, fericit și tot ce îți dorești să ți se împlinească! Fii binecuvântat, Alexandru!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre