Simona Ionescu / Redactor Șef

Fratele Mădălinei Manole insinuează fapte grave ale cumnatului: „S-o crezi tu, puiucule!”

Fratele Mădălinei Manole insinuează fapte grave ale cumnatului: „S-o crezi tu, puiucule!”
Au trecut mai bine de 10 ani de când sora sa s-a stins, dar fratele regretatei Mădălina Manole nu are liniște. Bărbatul își acuză cumnatul de cele mai grave fapte. Nu poate accepta  spusele fostului soț al „fetei cu părul de foc”, care susținea că aceasta s-a sinucis.

Marian Manole, 51 de ani, a oferit recent un interviu emoționant despre celebra cântăreață.  Încă plânge după ea. „Am trăit nişte clipe minunate”, spune acesta. Suferă enorm pentru faptul că nu e lăsat să își vadă nepotul. De când a murit sora sa, fiul ei e crescut de tată, Petru Mircea, care foarte rar îl aduce în vizită la rudele din partea mamei.

Fratele Mădălinei Manole a rememorat experiențele trăite alături de sora lui celebră.

„Relaţia cu sora mea era cea mai frumoasă. Eram împreună în turnee. Pot confirma Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu, Romică Ţociu, Aurelian Temişan. Am trăit nişte clipe minunate, alături de ea şi de ei. Noi am avut o copilărie normală. Am fost crescuţi de părinţii noştri cu sacrificii. Am fost o familie unită! Fericită! Cine nu se mândrea cu asemenea fată?”, a declarat Marian Manole pentru click.ro.

Acuze grave la adresa cumnatului

Sunt mai puțin de două săptămâni de când i-a murit tatăl, în urma infecției cu SARS-CoV-2. A dus cu el în mormânt cea mai mare durere a unui bunic: de la moartea fiicei sale nu a mai apucat să își țină niciodată nepoțelul în brațe. Marian Manole a lansat un nou atac la adresa cumnatului său.

Fratele regretatei cântărețe a publicat pe o rețea de socializare o fotografie cu aceasta din ziua nunții cu Petru Mircea, iar la descriere a scris: „La nunta ei! „După câteva luni s-a săturat de viață”! Zice soțul, s-a sinucis…! S-o crezi tu, puiucule!!!”.

Ca și el, și mulți dintre fanii artistei sunt de părere că aceasta nu și-ar fi pus capăt zilelor.  „Nici un indiciu nu duce la sinucidere. Criminaliştii de peste Ocean sunt nişte neaveniţi? Ai noştri au făcut cazul praf! Dacă ar fi băut atâta insecticid avea totul ars pe interior. Avea sânge mult. Nu se putea face din cădere.

O să iasă totul la lumină! Eram o familie normală şi fericită până a apărut el (Mircea-n.r.), dacă stătea acolo, lângă ai lui, la Botoşani, Mădălina era azi în viaţă! Marian şi părinţii lui nu şi-au mai putut vedea nepoţelul, pe Petru Mircea Jr. (11 ani), de când celebra lui mama s-a stins din viaţă”, a mai declarat Marian Manole în același interviu.

Sursa foto: Facebook

Exclusiv. Adelina Pestrițu, primul party după COVID și primele imagini din casa nouă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre