Simona Ionescu / Redactor Șef

Frații milionari Tristan și „Cobra” Tate încheie anul la poliție

Frații milionari Tristan și „Cobra” Tate încheie anul la poliție
Frații milionari Tristan și „Cobra” Tate încheie anul la poliție. Ei sunt vizați de un dosar DIICOT, iar joi dimineață mascații au descins la vila lor din Pipera. În acest moment au loc percheziții.

Perchezițiile DIICOT acasă la Tristan și „Cobra” Tate au legătură cu un dosar mai vechi de proxenetism.  Cei doi au fost acuzați că ar fi racolat și sechestrat tinere pentru a le exploata sexual. Dosarul a fost deschis în aprilie 2022, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrată de cei doi cetățeni britanici.

Procurori DIICOT și polițiști fac acum (29 decembrie 2022) noi percheziții în dosarul fraților britanici Andrew și Tristan Tate, cercetați pentru o presupusă sechestrare de tinere în vila lor din Pipera. Perchezițiile se fac în dosarul care vizează infracțiunile de constituire de grup infracțional organizat și viol, iar cei doi urmează să fie ridicați și duși la audieri la DIICOT, potrivit unor surse judiciare citate de  G4Media .

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special Onlyfans. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede.

O americancă susține că ar fi fost sechestrată de cei doi

O americancă de 21 de ani susține că ar fi fost sechestrată și forțată să facă videochat. La fel și o tânără din Republica Modova. Pe de altă parte, o româncă s-a plâns procurorilor că ar fi fost agresată sexual, dar până în acest moment nu au putut fi dovedite faptele. Procurorii DIICOT le-au chemat pe fete la audieri. Într-o filmare, unul dintre frați apare în pat cu o tânără care are o cobră tatuată pe picior, uriașă, identică cu cea de pe brațul lui. Potrivit unor surse din anchetă, ar fi mai multe tinerele care fac videochat pentru cei doi frați și care ar avea același tatuaj.

Pe de altă parte, Andrew și Tristan Tate susțin că în spatele acestui dosar penal ar fi o răzbunare.  Realitatea e că au făcut milioane din videochat, apoi au spus povești frumoase despre cât de bogați sunt. Tocmai ca să își păstreze  în siguranță secretele, în urmă cu ceva timp, frații Tate recunoșteau că sunt puține femei care ajung în intimitatea casei lor. „Femeile nu au voie aici. Încăperea asta este de bărbați. Aici vorbim despre cum facem bani avem și o cameră secretă deasupra, spunea Cobra Tate, fratele lui Tristan, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aroganță cu roaba, înainte de pandemie

Tristan și Cobra Tate sunt doi frați care provin dintr-o familie britanică săracă. „Mama nici nu avea mașină. Ceilalți copii râdeau de mine, dar nu-mi păsa. Când ploua mergeam la școală ud. Să fii sărac este o metodă bună pentru a avea succes financiar mai târziu”, a spus Tristan Tate, potrivit spynews.ro.

Ultima aroganță notabilă, documentată de presă, s-a întâmplat înainte de pandemie. Pentru a atrage atenția asupra lor, cei doi au comandat sticle scumpe de șampanie, care au fost livrate într-o roabă în forma unui Lamborghini Aventador.

„Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui.

Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu câteva luni Tristan Tate.

Bianca Drăgușanu, Lidia Buble, Alexandra Stan în anturajul fraților Tate

Despre Tristan Tate se cunoaște faptul că este milionar în euro. A bifat multe cuceriri în rândul prezențelor feminine din România cu un apetit pentru conturi generoase. Printre ele și blondina care le-a fost nevastă lui Victor Slav și lui Alex Bodi. În 2018, Bianca Drăgușanu defila cât se poate de fericită la brațul lui Tristan Tate. Declara că vrea să își petreacă tot restul vieții alături de el. Relația celor doi nu a rezistat mai mult de câteva luni.

Fratele mai mic, poreclit Cobra Tate, a devenit celebru în lumea de noapte a Bucureștiului prin extravaganțele sale. Multimilionarul, pe numele său real Emory Andrew Tate, se plimbă în bolizi de sute de mii de euro și cheltuie sume uriașe când iese în cluburi. Anul trecut a avut două întâlniri cu Lidia Buble, apoi una cu Alexandra Stan. Pe aceasta din urmă se pare că a dus-o acasă.

Frații Tate se laudă cu sărăcia lor

Și lui îi place să se laude cum, în urmă cu câțiva ani, el și fratele său erau săraci lipiți. Totul s-a schimbat când bărbatul a devenit campion mondial la kick-boxing. „Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit.

Eram atât de sărac că nu îmi puteam plăti nici măcar chiria. Asta se întâmpla înainte să îmi permit Lambo (n.r. Lambourghini) sau trabucurile de 200 de euro bucata. Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar.

Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el. Când am acceptat să mă bat, cel care organiza lupta mi-a spus că cel care câștigă ia toți banii, iar pierzătorul nimic. Am fost de acord. Tristan m-a întrebat de ce fac asta, mi-a spus că nu ne putem permite să plătim chiria și dacă pierd e și mai rău”, a relatat Cobra Tate. Și-a făcut adversarul KO.  Doar șase ani mai târziu avea patru titluri de campion mondial și era multimilionar.

Frații Tate au făcut o avere de milioane din videochat

În toamna lui 2020, Tristan Tate a decis să facă publice costurile unor „accesorii” din dotarea lui și a frumușelului său frate. Mesajul era unul clar: spre deosebire de alte personaje mondene, ei chiar își permit să cheltuiască milioane de euro pentru capricii. Frații Tate sunt pasionați de bolizi puternici și au un adevărat show-room în garaj.

Potrivit Cancan.ro, fratele lui Tristan Tate, Andrew,  deține un mega-studio de videochat în Los Angeles. Pe de altă parte, Tristan Tate ar fi deschis un studio într-o zonă bună din Capitală. Iar în județul Brașov, frații au înființat două afaceri care au ca domeniu de activitate agricultura.

Prima, din 2017, are ca domeniu de activitate cultivarea trestiei de zahăr și a tutunului. A doua afacere, deschisă un an mai târziu, împreună cu un acționar polonez, are ca obiect de activitate consultanță în tehnologia informației și cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. În 2019, Cobra Tate a lansat un site pe care oferea  ponturi celor care vor să reușească în viață. Cursurile costă sute de lire sterline, după cum a informat presa.

Doar că toate aceste bogății se pare că nu s-au făcut perfect legal, după cum arată acțiunile Parchetului și Poliției. După terminarea percheziției, frații Tate vor fi duși la audieri în biroul procurorului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre