Ce suma frumușică încasează Bianca Drăgușanu din videochat. Mărturisiri în direct

Ce suma frumușică încasează Bianca Drăgușanu din videochat. Mărturisiri în direct
Se poate spune despre Bianca Drăgușanu că s-a născut în zodia norocului. Blonda face bani pe bandă rulantă și, mai nou, a fost luată la întrebări de bancă.

S-a speriat și banca de câți bani face Bianca Drăgușanu. Blonda a fost întrebată care e proveniența acestora.

Ce suma frumușică încasează Bianca Drăgușanu din videochat. Mărturisiri în direct

Bianca Drăgușanu are tot ce-și poate dori o femeie. E frumoasă, îi merge mintea, întoarce bărbații pe degete și câștigă sume mari. Din ce? Din contracte de imagine, spune blonda. Așa se face că Biancăi îi intră în portofel odată la trei luni suma de 100.000 de euro, așa că nu are de ce să-și facă probleme.

Când a văzut câți bani încasează vedeta, până și banca s-a șocat, așa că reprezentanții instituției au sunat-o să o ia la întrebări. Pe lângă asta însă, Bianca mai face bani și din atelierul de rochii. Dar se pare că suma cea mai mare provine de la ultimul său contract: un studio de videochat.

„Am un contract, se plătesc taxe, impozite”

„100.000 de euro pe trei luni și am mai prelungit pe încă trei luni și am mai luat 100.000 de euro. Apropo de asta, că a fost o mare controversă și toată lumea zicea că nu e adevărat, se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Când m-am dus la bancă și am depus, m-au sunat a doua zi de unde am banii.

Peste 10.000 de euro te întreabă. Oficial îmi merge foarte bine. Din videochat. Mai au încă trei luni tot cu mine. La modul general, lumea te judecă. Eu apar de 14 ani prin ziare în ipostaze compromițătoare și nu primesc niciun ban de la nimeni”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Teo Show. Bianca a apărut pentru prima dată într-o ipostază incendiară la doar 21 de primăveri, când a fost fata de la pagina 5 în ziarul Libertatea. Iar de atunci, nu s-a mai oprit…

Sursă foto: Instagram