Exclusiv. Bodi se ține scai de Bianca Drăgușanu. Și are cel mai tare alibi ca să pară altceva

Exclusiv. Bodi se ține scai de Bianca Drăgușanu. Și are cel mai tare alibi ca să pară altceva
Dacă Gabi Bădălău se distrează cu picătura pe litoralul romanesc, ca să aibă timp să stea cu băieții lui, și dacă primul fost soț îi lasă mesaje subliminale pe rețelele de socializare, al doilea fost soț a luat o decizie. S-a dus acolo unde este ea. Poate că vrea să împlinească legenda locului.

Cum am scris într-un articol precedent, Bianca Drăgușanu și-a luat fetele și s-a dus pe insula Santorini. Se distrează maxim acolo. Una din fanele ei înfocate i-a scris că există o legendă a locului. „Se spune că cuplurile care se duc împreună în Santorini, dacă nu le este de la Dumnezeu să fie împreună, după ce se întorc de pe această insulă, la scurt timp se despart.

Iar cele care nu se despart sunt destinate a fi împreună pentru totdeauna”. Bianca a postat legenda pe InstaStory. A fost activă 24 de ore, până luni înainte de prânz. Și ce să vezi?

Bodi se ține scai de Bianca Drăgușanu

Fostul ei ultim soț, Alex Bodi, care oricum plecase pe urmele ei în Grecia, și a ajuns pe insula Mykonos, ieri a luat elicopterul și a zburat direct în Santorini. La ce priveliști ne arată amândoi de pe balcon am putea crede că locuiesc în resorturi apropiate.

Ca să nu pară așa evident că a plecat după ea, controversatul om de afaceri și a luat cel mai tare alibi. El este în vacanță împreună cu prima sa fiică, Chaquelin. Altfel, aceasta trăiește cu mama sa, în Spania.

„Nu există fericire și bogăție mai mare decât cea atunci când îți strângi copiii in brațe! Dacă s-ar putea aș da orice ca să vă am mereu lângă mine, pentru că asta mă face cel mai puternic om din lume”, a scris Alex Bodi pe pagina personală de Instagram,

în dreptul unei imagini în care apare alături de cele două fiice ale lui, Chaquelin și Selena, la scurt timp după ce a fost eliberat din arestul poliției din Craiova.

El este cercetat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane, din toamna anului trecut, dar, după cum se vede, nu o duce rău.

Sursa foto: Instagram

De ce s-a despărțit Rona Hartner de soțul ei DJ și de ce nu divorțează

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp