Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își fac de cap separat. Victor Slav se bagă și el

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își fac de cap separat. Victor Slav se bagă și el
Zelele trecute iarăși s-au auzit zvonuri despre despărțirea dintre Bianca Dăgușanu și fiul boss-ului de la Curtea de Conturi. O nouă rundă, dintr-un șir în care și cel mai atent urmăritor a pierdut numărul. Fostul soț al blondinei își bagă și el coada.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își fac de cap separat. Dacă tot s-au separat și ei, din nou, au plecat care încotro ca să își aline amarul cu petreceri și companie plăcută. Bianca a ajuns tocmai în Santorini. Din câte se pare, s-a dus cu fetele, prietenele, pe insula iubirii.

Se spune că cine se duce în Santorini cu persoana iubită, va vedea în scurt timp dacă i-a fost destinată sau nu. Ori rămân împreună pe veci, ori se despart rapid. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul Biancăi. Povestea i-a fost spusă Biancăi de o prietenă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își fac de cap

În timp ce ea își etalează formele bronzate în costume de baie electrizante și minimaliste, Gabi Bădălău face și el ce poate. Bianca, se pare, nu a luat-o pe fiica ei în vacanța din Grecia, ci a lăsat-o acasă. A vrut să aibă timp  și liniște să se distreze cu prietenele ei bune.

Gabi Bălălău, a ieșit și el la distracție. El a ales însă plaja unui club celebru, pe litoralul românesc. Cu doi copii în viața cărora ține să fie cât de mult implicat, nu îi dă mâna să plece (încă) departe. După ce a arătat plaja, Bădălău a mai emoționat internetul cu InstaStorty-uri în care demonstrează ce tată bun este. El a petrecut sfârșitul de săptămână alături de fiii lui și au rezolvat puzzle, printre alte distracții.

Mesajul lui Victor Slav

Colac peste pupăză, după ce au apărut, din nou, zvonuri despre despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, Victor Slav a avut o postare pe conturile sale de socializare adresat direct fostei sale neveste.

„Viața este foarte scurtă, așa că rupe-ți ego-ul prostesc, iartă repede, crede încet, iubește cu adevărat, râzi tare și nu evita niciodată nimic din ce te face să zâmbești”, a scris Victor Slav.

Sursa foto: Instagram

Ce va face Mihaela Rădulescu de ziua ei, pe 3 august

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp