Exclusiv. Mărturii foto care arată că Gabi Bădălău știe să se distreze cu băieții săi

Exclusiv. Mărturii foto care arată că Gabi Bădălău știe să se distreze cu băieții săi
Divorțul dintre fiul boss-ului de la curtea de Conturi, Gabi Bădălău, și mama copiilor săi, cântăreața Claudia Pătrășcanu, nu e nici pe departe facil. Lucruri grele s-au pus pe tapet de-a lungul timpului.

Noi avem mărturii foto care arată că Gabi Bădălău știe să se distreze cu băieții săi. Și că are și mare grijă de ei. După separare, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au continuat procesul pentru custodia copiilor. Artista și-a dorit custodie exclusivă și obligarea bărbatului la plata unei pensii alimentare. Între timp, bărbatul a prezentat instanței argumente conform cărora băieților lor le-ar fi mult mai bine la el acasă.

Mărturii foto care arată că Gabi Bădălău știe să se distreze cu băieții săi

Gabi Bădălău știe să petreacă cu domnișoarele dar știe să se distreze și cu copiii lui. Le-a luat trotinete, i-a dus în excursii. Bărbatul postează aproape zilnic imagini cu fiii săi, pe rețelele sociale. În ultimele ni-i arată cum aceștia îl ajută să facă focul pentru a frige, pe disc, frigărui. Copiii sunt absolut încântați de distracțiile inedite de care au parte. Au cărat lemne cu roaba, printre altele.

Tatăl lor i-a dus inclusiv pe șantier, unde se amenajează un drum, iar copiii au fost încântați să vadă marile utilaje în acțiune. Unde mai pui că au ajuns și ei în cabina de control.

Proces lung pentru custodie

Luna trecută, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o nouă înfățișare, la Judecătoria Sectorului 6, în procesul de divorț.

Celebrul cuplu se luptă de aproape doi ani pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Amintim că în lunile din urmă, mama băieților a lansat acuzații extrem de grave la adresa fostului ei soț, incluzând consum de substanțe interzise și anumite practici „dubioase”.

Sursa foto: Instagram

Nicolae Guță, de la sudor la om de afaceri. „Le ia banii la fraieri”

Recomandarile noastre