De ce s-a despărțit Rona Hartner de soțul ei DJ și de ce nu divorțează

De ce s-a despărțit Rona Hartner de soțul ei DJ și de ce nu divorțează
De la distanță, părea că trăiesc o viață ca-n povești. Ea, o regină care aleargă despletită pe malul mării. El, iubit, soț rege, DJ care alege cele mai frumoase melodii. După o căsătorie la care au invitat să petreacă alături de ei oamenii de pe stradă, cei doi artiști nu mai pot  fi împreună.

De ce s-a despărțit Rona Hartner de soțul ei DJ și de ce nu divorțează, aceasta este întrebarea momentului, iar povestea este ceva mai complicată decât am putea crede la prima vedere. Rona Hartner și Herve Camilleri au decis să meargă pe drumuri separate la nici doi ani după ce au făcut nunta. Ei s-au separat deja.

De ce s-a despărțit Rona Hartner de soțul ei DJ și de ce nu divorțează

Actrița a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-a despărțit de cel care i-a fost alături în cele mai grele clipe. După cum probabil vă amintiți, căsătoria celor doi a avut loc după ce românca s-a vindecat de cancer. A reușit cu tratamente naturiste și cu multă credință în Dumnezeu. Nunta lor a fost fabuloasă. Acum Rona Hartner ne asigură că „va fi un divorț foarte frumos”.

Rolul Bisericii Catolice

Vedeta a mărturisit de ce s-a despărțit de soțul ei. Se pare că totul e cauzat de  urmele fostei relații a bărbatului. Mai precis, deși s-au căsătorit, nu sunt căsătoriți complet, atâta vreme cât căsătoria lui Herve cu fosta lui soție e încă neanuală în  biserică. Bărbatul este catolic, iar acolo, pe lângă divorț trebuie recunoașterea încetării mariajului de către biserică. Iar asta durează.

„Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. (…) La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila o vedea”, a explicat actrița Rona Hartner.

Ea susțin că „Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură.

Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (…) Sunt foarte împăcată cu decizia asta.Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”.

Sursa foto: Instagram

Louis de Funès, unul din cei mai mari actori de comedie din toate timpurile

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp