Rona Hartner a dezvăluit secretul cu care a slăbit. Ce a scos din alimentație

Rona Hartner a dezvăluit secretul cu care a slăbit. Ce a scos din alimentație
A reușit să slăbească și acum arată extraordinar. Rona Hartner le-a spus doamnelor și domnișoarelor cum a reușit.

Divorțul și problemele cu sănătatea i-au adus actriței câteva kilograme în plus. Rona Hartner și-a pus ambiția și a reușit să slăbească.

Rona Hartner a dezvăluit secretul taliei de invidiat. Ce a scos din alimentație

Chiar dacă viața nu i-a adus doar lucruri bune, Rona Hartner nu și-a pierdut niciodată speranța. Simpatica cântăreață le-a dezvăluit tuturor care e secretul unui corp armonios și cum a reușit să dea jos câteva kilograme într-un timp record. “Am început o cură de slăbire cu ceai și îmi priește de minune, plus că beau foarte multă apă, ceea ce mă ajută să îmi hidratez corpul. În zece zile am reușit să slăbesc șase kilograme.

După ce am scăpat de kilogramele acestea mă simt altfel, mult mai ușoară și mai bine. M-am panicat puțin, nu credeam că voi mai slăbi așa ușor la vârsta mea, însă iată minunea. Chiar vreau să le spun doamnelor că la orice vârstă se slăbește, nu există limită”, a declarat Rona pentru impact.ro.

„Nu fac rabat de la nimic”

Cât privește dieta la care a apelat, aceasta a spus că nu s-a abținut de la nimic, pentru că e extrem de pofticioasă. “Mănânc normal, nu fac rabat de la ceva anume. Mănânc dimineața migdale, cu avocado, cu ou. La prânz îmi gătește mama, pentru că a venit la mine și îmi face ciorbe. Pe lângă asta, nu mănânc nimic între mese, beau doar apă și cam atât.

Mai scap și o carne, și o rață, când mai merg undeva pentru că sunt pofticioasă, asta este, dar nu în exces. De multe ori și necazurile îl îngrașă pe om. Eu, trecând printr-un divorț, așa mi s-a întâmplat”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram