Schimbarea făcută de Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că face reclamă la videochat

Schimbarea făcută de Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că face reclamă la videochat
Fosta lui Bodi s-a confruntat cu critici intense după ce a ieșit la iveală ultimul ei contract de publicitate. Acum, Bianca Drăgușanu a anunțat pe Instagram schimbarea făcută după ce s-a aflat de reclama la videochat.

Chipul Biancăi Drăgușanu a împânzit Capitala în ultimele zile. Vedeta a semnat un contract de imagine cu un studio de videochat, iar pentru acest lucru a fost aspru criticată. Bianca însă nu pare să fie deranjată de replicile acide, ba din contră. Blonda în vârstă de 39 de ani spune că nu-i pasă de cei ce comentează la adresa ei. 

„Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă ? N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a declarat Bianca pentru cancan.ro. 

Schimbarea făcută de Bianca Drăgușanu. S-a făcut șatenă 

Acum că a stabilit ce crede de părerea altora despre ea, Bianca Drăgușanu și-a văzut de treabă și a continuat să facă ce-i place ei mai mult: să se ocupe de ea însăși. După ce recent și-a făcut o rinoplastie și a anunțat că plănuiește un nou implant, Bianca a apelat de Paște la o nouă schimbare. 


Fosta blondă s-a făcut șatenă. Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată și decoltată, pe care a accesorizat-o cu o curea de designer și cercei mari, Bianca a făcut sesiune foto de sărbători. Părut șaten a uimit internauții, care au „sărit” cu aprecieri la adresa divei. Aceasta a strâns astfel peste 11.000 de aprecieri la imaginile postate. Schimbarea însă nu este definitivă, căci Bianca a folosit de fapt o perucă pentru poze. Astfel, în următoarea postare, Bianca Drăgușanu a apărut din nou cu părul blond care a consacrat-o, semn că încă nu e hotărâtă să facă schimbări radicale, atunci când e vorba de podoaba capilară. 

Foto: Instagram

Povestea Bisericii cu draci. Are o vechime de 500 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre