Bianca Drăgușanu își cară rudele la botoxare. Nici nu vă imaginați cui i-a venit rândul

Bianca Drăgușanu își cară rudele la botoxare. Nici nu vă imaginați cui i-a venit rândul
O nouă săptămână, o nouă vizită la estetician. Cam așa pare să arate programul Biancăi Drăgușanu. Blondina a intrat într-un adevărat maraton al transformării și, de la o vreme, anul acesta, aproape că nu trece săptămâna fără să își facă ceva.

Un adevărat maraton de botoxare e pus la cale de Bianca Drăgușanu.  Nu este vorba doar de ea ci și de rudele ei. Dacă ea s-a tunat cam peste tot, i-a deschis apetitul și surorii sale. Iar recent, așa cum Rețete și vedete a scris, a dus-o la clinica ei preferată din Cluj Napoca.

După ce și-a botoxat sora și i-a refăcut conturul buzelor, Bianca Drăgușanu și-a luat mama pe sus  și a dus-o la aceeași clinică. Scopul e același: să o facă pe mama ei, care e și bunicuță, una din cele mai atrăgătoare femei. Dacă bărbații întorc capul pe stradă după fiice, de ce mama lor ar fi mai prejos? Iar de la botox s-a ajuns mai departe.

Bianca și-a dus mama la botox

„De data asta nu am venit singură, am venit cu mama pentru că și mama urmează să-și facă botox”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. Nu doar mama ei are parte de procedură, ci chiar și Bianca Drăgușanu. Vedeta spune că își dorește retușarea buzelor. Ba chiar și botox, pentru că au trecut opt luni de la ultimele injectări.

Dar între timp, blondinei i-au mai trecut niște idei prin cap. Dacă mama ei își face botox, de ce să nu își aranjeze și buzele? Femeia e foarte încântată și abia așteaptă să arate din nou mai tânără.

„După ce își face mama botox am de gând să-mi retușez buzele și am de gând să-mi fac și eu botox. Mi-a venit o idee genială, o să-și facă și buzele”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. Ea a anunțat pe pagina sa de socializare că cea care i-a dat viață și-a dorit foarte mult să-și facă botox, iar pentru că a văzut, la fiicele ei, că rezultatele sunt excelente.

Sursa foto: Instagram

Vlad Gherman și-a pus sentimentele pe muzică. Ce zice Cristina Ciobănașu: „Nu m-ai pierdut”