Simona Ionescu / Redactor Șef

Frații Tate nu se lasă de obiceiurile vechi. Așa ceva e strigător la Cer. Foto

Frații Tate nu se lasă de obiceiurile vechi. Așa ceva e strigător la Cer. Foto
Frații Tate nu și-au pierdut încă speranța că vor fi pe cai mari, deși deocamdată sunt în arest la domiciliu. Însă nu se lasă de obiceiurile vechi.

La prima vedere, Andrew și Tate nu sunt afectați de faptul că stau în casă și nu pot să facă tot ce le poftește inima.

Chiar și așa, când vine vorba să ia masa, milionarii britanici o fac la nivel înalt. Iar un bucătar a venit să le gătească într-un fel anume. Pentru că le e dor de vremurile trecute în care mergeau doar în cele mai luxoase restaurante, aceștia au chemat un bucătar care a ștampilat cu numele lor bucățile imense de friptură ce urma să fie consumată.

Recunoscător pentru greutățile prin care trece

De când era în închisoare, Andrew Tate a postat tot felul de mesaje, iar înainte de a aflat dacă va mai fi pus sau nu în libertate, milionarul a mai scris câteva cuvinte. „Numai în vremurile întunecate este sufletul tău suficient de maleabil. Vremurile întunecate te lasă dezinteresat de exterior și obsedat de interior.

Andrew Tate a fost un jucător foarte bun de șah

Dacă ai o minte de fier, te poți reconstrui. Tu decizi dacă din greutăți ieși rău, sau mai bine. Tu decizi dacă ești mai greu de ucis. Fii recunoscător pentru toate greutățile pe care le ai și prin care vei trece”, a scris Andrew Tate.

Andrew Tate, un bun șahist

Nu mulți știu că Andrew Tate este un jucător de șah priceput. Tatăl său, Emory Andrew Tate, a fost un maestru internațional și unul dintre cei mai puternici jucători de șah afro-americani. Andrew a moștenit dragostea tatălui său pentru acest joc și a folosit adesea strategiile de șah ca metafore în sesiunile sale de life coaching.

Sunt puțini cei care știu că Andrew a fost distribuit în Big Brother, dar a fost expulzat din casă din cauza unei înregistrări video în care apărea lovind o femeie folosind o curea. La scurt timp după aceea a apărut un al doilea videoclip, în care este arătat spunându-i unei femei să numere vânătăile pe care se pare că i le-a provocat. Atât Tate, cât și femeile au negat că ar fi fost vorba de vreun abuz și au spus că în acele clipuri e vorba de sex consensual.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre