Simona Ionescu / Redactor Șef

Fuego a făcut-o să plângă pe Marina Almășan. Scena s-a petrecut în public

Fuego a făcut-o să plângă pe Marina Almășan. Scena s-a petrecut în public
În ultima apariție pe scenă, Marina Almășan și-a dat drumul emoțiilor și a plâns. Totul s-a întâmplat la Gala Nemuritorii, iar „vinovat” a fost Fuego.

La Gala Nemuritorii, Marina Almășan a plâns după ce Fuego a ales să interpreteze o melodie pe care fostul soț al vedetei, Victor Socaciu, a scris-o pentru ea.

„Lângă inimă îmi stai”

Momentul a avut loc la Teatrul de revistă Constantin Tănase, iar Fuego a anunțat-o pe Marina Almășan că o așteaptă o surpriză. Când a auzit un fragment din melodia „Lângă inimă îmi stai”, piesă compusă de Victor Socaciu pentru prezentatoare, aceasta a izbucnit în plâns.

Marina a mărturisit că și-a amintit de trecut, când fiul lor avea doar câteva luni, iar regretatul artist i-a cântat pentru prima dată piesa.

„Eu plâng foarte rar. Și aproape niciodată cu martori. Fuego a reușit să mă arunce înapoi în trecut. Mai precis, în ziua în care Victor mi-a cântat pentru prima oară  Lângă inimă îmi stai. Eram cu Victoraș în brațe, avea câteva luni.”, a spus prezentatoarea.

„Pe a mea a sedus-o pe loc”

Marina Almășan s-a despărțit de Georgică Cornu

Pe de altă parte, Marina Almășan a precizat că din momentul în care a ascultat această piesă, a știut că va rupe inimile doamnelor. „Pe a mea a sedus-o pe loc. Mai mult decât atât, Victor mi-a dedicat-o, denumind după ea și albumul scos pe piață anul următor. Paul a cântat piesa dumnezeiește, în felul lui, cu mult sentiment”, a spus celebra prezentatoare.

Marina Almășan s-a despărțit de Georgică Cornu

Acum, Marina Almășan mai are un motiv de tristețe. S-a despărțit de bărbatul alături de care a stat 12 ani, Georgică Cornu. Vedeta a recunoscut separarea pentru o publicație, mărturisind că s-a apropiat de acesta pentru că „trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane” și a crezut că „vom avea forța să înfruntăm distanța”.

Prezentatoarea a precizat că cei doi și-au fost loiali, s-au sprijinit reciproc, dar, din păcate „după plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind, din păcate, să suplinească acest gol”. Și au început să se vadă tot mai mult „nepotriviri ignorate la început”.

Dar, spune Marina Almășan, susține că a rămas în relații bune atât cu Georgică Cornu cât și cu copiii lui și e convinsă că „cei 12 ani vor deveni o prietenie”, punctând și faptul că îi este recunoscătoare acestuia pentru multe lucruri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre