Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău a ieșit la vânătoare, Bianca Drăgușanu și-a aniversat fetița. Tortul a depășit orice așteptări

Gabi Bădălău a ieșit la vânătoare, Bianca Drăgușanu și-a aniversat fetița. Tortul a depășit orice așteptări
De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, mai liber ca pasărea cerului, face ce știe mai bine. Vânător iscusit, încearcă să prindă altă bunăciune.

Gabi Bădălău nu suferă deloc după Bianca Drăgușanu, iar acest lucru se observă după faptul că a început vânătoarea. Iată cine a fost prima pradă…

Paparazzi de la Cancan au pornit pe urmele lui Bădălău și l-au zărit distrându-se ca un puștan în două cluburi, unde nu i-a păsat de nimeni și de nimic. E un bărbat care nu dă socoteală nimănui, așa că are tot dreptul să-și vadă de viață. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-a dat frâu liber sentimentelor și s-a apropiat de o brunetă focoasă, căreia i-a șoptit cuvinte frumoase la ureche.

Bădălău a ieșit la vânătoare. Foto: Cancan

Tânăra a părut că se simte foarte bine în compania afaceristului, în timp ce ambii savurau băuturi fine. Din câte se vede, Gabi Bădălău vrea să-i găsească cât mai repede o înlocuitoare Biancăi Drăgușanu. Despărțirea celor doi pare mai serioasă ca niciodată, deși nu e pentru prima dată când anunță că fiecare merge pe drumul său.

Însă mereu și-au mai dat o șansă… “Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, ne-a răspuns Bianca Drăgușanu, a spus Bianca când a fost întrebată dacă mai este sau nu alături de Bădălău.

Bianca și-a aniversat fetița, care a împlinit șapte ani. Foto: Instagram

Bianca și-a serbat fetița, care a împlinit șapte ani

Bianca, în schimb, i-a făcut fetiței sale care va împlini peste câteva zile vârsta de șapte ani, cea mai frumoasă petrecere. Blonda nu s-a uitat la bani, așa că totul a fost ca o poveste frumoasă, invitații Sofiei fiind în extaz. Copiii au avut parte de un candy bar, un castel gonflabil în care au sărit nu doar micuții, ci și Bianca, dar și specialiști care le-au făcut copiilor celor mai frumoase picturi pe față.

Când a venit momentul tortului, toți cei prezenți au rămas uimiți. A fost ales un desert în forma unui castel de culoare roz, cu mai multe turnulețe albe. Și tot în roz s-a îmbrăcat s-a îmbrăcat și Bianca, ca să se asorteze cu peisajul. Așa cum face în fiecare an și acum Bianca i-a scris un mesaj fetiței, pe care o consideră singura ei mare iubire. „La mulți ani îngerașului meu, Sofia! La mulți ani unicei mele iubiri, Sofia. La mulți ani, Sofia”, au fost cuvintele uneia dintre cele mai curtate femei din România.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre