Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău a vorbit despre visul său din copilărie. Pentru prima dată, în lacrimi

Gabi Bădălău a vorbit despre visul său din copilărie. Pentru prima dată, în lacrimi
Gabi Bădălău a decis că trebuie să spună tot adevărul, pentru ca lumea să știe că femeia pe care a iubit-o enorm, Bianca Drăgușanu, l-a înșelat. Invitat într-un podcast, bărbatul a vorbit și despre visul din copilărie și a izbucnit în lacrimi.

Gabi Bădălău a vorbit cu lacrimi în ochi despre copilărie, despre bunicul său și visul pe care l-a avut.

„Când eram mic nu aveam vise. Eu vroiam să fac bani”

Bădălău spune că de multe ori i s-a spus că e băiat de bani gata sau băiatul lui tata, dar niciodată în cercurile lui de prieteni, pentru că toată lumea îl cunoaște și știe cine este cu adevărat. „Nu m-a frustrat niciodată acest lucru, eu sunt foarte mândru de părinții mei, de ce a realizat tata și în cariera politică. Când eram mic nu aveam vise”.

Gabi Bădălău: „Mă sfătuiesc cu mama, vorbesc cu ea de zece ori pe zi”

Gabi Bădălău pare distrus din cauza Biancăi Drăgușanu de care s-a despărțit

Gabi Bădălău nu a avut rețineri să vorbească despre băieții săi, dar mai ales despre relația cu mama sa.

„Copiii mei vor să fie polițiști, să fie… Eu îmi doream foarte mult să fac bani. Bunicul meu, tatăl mamei mele, până la vârsta de 70 și ceva de ani tot timpul a avut chestia asta – să facă bani. Pe mine ei m-au crescut și îmi doream să reușesc singur și să depășesc condiția de a fi băiatul nu știu cui. Și sunt mândru că am reușit multe lucruri. Eu mă sfătuiesc mai ales cu mama, vorbesc cu ea de zece ori pe zi. Și le spun „sărut mâna” de câte ori îi văd. Acum în ultimul timp, tata mă ajută foarte mult. Și e onoare pentru mine”.

„Vindeam telefoane la 14 ani”

Gabi spune că a simțit că e un om independent la 18-19 ani, atunci când a reușit să meargă cu o fată în vacanță pe banii lui.

„Când ieșeam cu o fată le ceream bani părinților. Chiar dacă eu de la 14 ani aveam un scuter și vindeam telefoane. Am avut un declic atunci când am reușit să plec cu o fată într-o vacanță, pe la 18-19 ani și nu le-am mai cerut bani tatălui și bunicului. Atunci am realizat că sunt pe picioarele mele”, a spus Gabi Bădălău, care a izbucnit în lacrimi atunci când a povestit ce însemnă pentru el să fii tată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri